Un producator de accesorii din Australia comercializeaza deja carcase pentru iPad Mini

[youtube]http://youtu.be/n1hld5suly4[/youtube]

  Astazi a aparut un nou zvon care ar trebui sa confirme faptul ca iPad Mini ar fi intrat in proces de productie la partenerii celor de la Apple, iar tot astazi vedem un clip video in care un producator de accesorii din Australia ne prezinta presupusa carcasa a viitorului produs. Cel mai interesant aspect prezentat de carcasa are legatura cu ecranul care ar putea avea un aspect ratio de 16:9, adica exact precum cel al iPhone 5, insa restul este doar o simpla speculatie avand in vedere ca Apple nu a prezentat inca oficial tableta.

  La final va spun ca desi prezentatorul afirma ca Apple ar fi oferit producatorului informatii in legatura cu dimensiunile iPad Mini, sansele ca acest lucru sa fie adevarat sunt infime.

3 COMENTARII

  1. oh common, nu ajunge ca ne-a belit aspect ratio la iphone si au trebuit refacute toate apps, acu sa le refacem si pentru ipad ?!
    Sper sa fie o gluma proasta si sa pastreze 1024×768

  2. @crocodilu – n-ai inteles. tre sa schimbe aspect ratio sa mai scoata un ban extra din app store. alea cu degetul pe ecran ca folosesti cu o mana sunt povesti pentru public.