Prima Pagina browser iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X vs...

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X vs Nokia Lumia 900 – testul browserelor web

  iPhone 5 a fost laudat ca fiind cel mai rapid smartphone de pe piata, atat in ceea ce priveste navigarea pe web, cat si in ceea ce priveste performantele in utilizarea aplicatiilor disponibile pentru el. In review-ul pentru iPhone 5 am facut o comparatie video cu iPhone 4S, insa cei de la PhoneArena fac o comparatie cu Samsung Galaxy S III, HTC One X si Nokia Lumia 900 in ceea ce priveste navigarea pe web. In benchmark-uri iPhone 5 intrece Galaxy S III-ul, in testele facute pe cateva pagini web rezultatele sunt diferite, insa totul depinde de paginile incarcate si de conexiune. In asemenea situatii oricare dintre dispozitive poate iesi invingator, iar Galaxy S III-ul castiga daca ii este dezactivat flash-ul, insa nu in toate conditiile.

  Nu am reusit sa testez un Samsung Galaxy S III de cand am iPhone 5, poate voi primi unul in saptamanile urmatoare, insa deocamdata S III-ul pare a fi mai rapid in a incarca anumite pagini web. Repet si spun ca experienta difera de la website la website, de la o conexiune la alta si un test facut cu alte website-uri ar putea avea rezultate diferite. Pentru test au fost utilizate browserele stock ale tuturor dispozitivelor.

 • ss33

  mda + ca sunt putine cazuri pentru a face o generalizare. oricum fiind atat de apropiate ma indoiesc ca utilizatorul simte diferenta

 • Anonymous

  Pe 4s-ul meu, in 12sec a deschis phonearena.com. Conexiune wifi, insa nu am sters istoricul, nu am inchis celelalte 7ferestre deschise in safari, plus alte zeci de aplicatii ce ruleaza in background.

 • point

  Eu iar inebunesc pe aici,cum scot ma asia cu sgs3 in browsermark 100 de mii de puncte,cand eu cu ics stock care vine din fabrica nu scot niciodata sub 160 de mii….

 • point

  pe langa asta observ ca ei pun timpi de 1 min timpi de incarcare a unui htc one x pentru siteul ponearena.com,bai ma lasi,inseamna ca o avea internet edge,cum sa afirmi ca un smartphone din 2012 incarca o pagin a de net in un minut,am intrat acum pe siteul lor cu flash la sgs3 si in 12 secunde a fost incarcata cu tot cu flash.

 • florinedy

  phonearena sunt partinitori rau

 • Marius

  Eu am facut testul pe un S2 si am rezultatul de 119839, nu stiu cum au facut aia testul cu S3-ul :))

 • point

  Imi dau eu seama cum,e varianta de america ala dual core,e bifata optiunea de economisire a energiei care subtacteaza si procesorul dupa care au mai taiat si vreo 15-20 de mii de puncte din scorul final,altfel nu se explica…

 • claudiu91

  la s3 cred ca era 203,091

 • Adri

  Un dual core…:)

 • Anonymous

  Pai cum poti sa faci comparatie intre iPhone fara Flash si toate celelalte telefoane cu Flash ?
  Nu e clar ca toate celelalte au de incarcat o cantitate mult mai mare de date ?
  Inca nu am vazut nicaieri niste benchmark-uri profesional facute si cu rezultate reale, dar am impresia ca SGS3 bate iPhone 5 la orice in afara de video.

 • @Anonymous: Nu, nu e clar, putini mai folosesc flash. Il bate la marime, in rest… ii mangaie picioarele.

 • Anonymous

  zaone – ceva probe ? pe un sgs2 overclockat cu custom rom si kernel si cu Jelly Bean, scot niste rezultate aproape de cele afisate pe aici pt iPhone 5. Pot sa-ti pun print-screen-uri daca vrei.
  Deci SGS3 o sa scoata mult mai bine. iPhone 4S-ul lui fiu-meu nici nu se apropie de rezultatele SGS2.
  Sa nu-mi spui de overclock pt ca iPhone 5 face acelasi lucru.
  Cat despre Flash, presupun ca vezi si tu rezultatele de mai sus in care SGS3 fara Flash e cu vreo 30% mai rapid decat iPhone 5.
  Restul e folclor pt fanboys.

 • @Anonymous: De fapt iPhone 5 e facut sa functioneze asa din fabrica, tu in schimb folosesti procesorul la o frecventa probabil netestata de producator, si da e normal sa ai performante mari in situatiile alea, dar sunt irelevante pentru ca 0.x.x din utilizatori o vor face. Din nou, vorbim despre terminale stock, nu despre hack-uri si alte prostii, ca asa prin jailbreak inchizi daemon-uri si faci iPhone-ul mult mai rapid. Da, prin hack-uri faci totul mai bun, dar ce faci tu ti se aplica tie si doar unei maini de entuziasti, nu marei mase de oameni care nu foloseste si nu va folosi asa ceva vreodata.
  Pe scurt, comentariul e irelevant. Tu fiind un fanboy care probabil nu a avut fata in fata un SGS 3 si un iphone 4s, de exemplu, nu ai cum sa stii ce diferenta exista intre ele, si reciti texte regurgitate, nimic mai mult. ASta pot face si eu, iphone 5 e the best, rupe tot ,pune in fund si alienware-ul, am vazut eu scris undeva, e tare.

 • Anonymous

  Am eu S3 si 4S. Ghici s3 incarca paginile mai greu decat 4s! Am sa dau s3-ul la schimb pe iphone 5! De asta sunt sigur!

 • @Anonymous: Trebuia sa-i faci overclock, sa bagi niste gheata carbonica in el si zbura.