iPhone-urile achizitionate din SUA nu beneficiaza de garantie in Romania

  Daca ati cumparat un iPhone 4S sau iPhone 5 din SUA si va gandeati, asa cum credeam si eu, ca ele beneficiaza de garantie in Romania, ei bine va anunt ca acest lucru nu este posibil. Am aflat, de la ambele companii locale, care ofera garantie pentru produse Apple, ca Apple ofera garantie continentala pentru terminale, iar un iPhone achizitionat din America de Nord poate fi dus doar acolo pentru a beneficia de garantie. Daca ati cumparat un iPhone din Asia, Africa, sau orice alt continent, el beneficiaza de garantie doar in respectivul continent.

Buna ziua, din pacate produsele iphone au garantie continentala si nu internationala. Nu putem onora garantia pentru produsele care sunt din afara Europei.

  In situatia de fata, ati putea lua legatura cu Apple, prin website-ul pentru suport, pentru a incerca sa rezolvati si cred ca fara prea multe explicatii ar trebui sa accepte o inlocuire, chiar si din Europa. Nu stiu care va fi procedura de inlocuire, in cazul in care Apple va accepta primirea in garantie, insa de indata ce am mai multe detalii va anunt. Pana la lansarea iPhone 4S Apple mai accepta schimbarea de aici a unor terminale cumparate de acolo, insa de aproape un an de zile nu mai face acest lucru cu usurinta.