iPhone 5S si iPhone 5C achizitionate din afara Europei nu beneficiaza de garantie in Romania, iata cum le poti recunoaste

  Isi mai aduce vreunul dintre voi aminte de articolul acesta in care va spuneam ca iPhone-urile au garantie continentala si nu beneficiaza de garantie in Romania daca sunt achizitionate din afara Europei? Daca nu vi-l mai amintiti, vi-l readuc eu in atentie si asta pentru ca foarte multi discuta despre terminalele cumparate din SUA la preturi mult mai mici decat cele europene, desi unele nu sunt compatibile cu retelele 4G LTE din Romania. Politica Apple nu s-a schimbat absolut deloc in ultimul an si orice iPhone achizitionat din afara Europei economisirii catorva sute de lei la achizitionarea dispozitivului va vor motiva sa cumparati un terminal din SUA, in cazul aparitiei unor probleme va trebui sa le rezolvati singuri cu bani proprii. Daca va ganditi ca doar inlocuirea ecranului unui iPhone 5 costa minim 150€ intr-un service, ar trebui sa va ganditi serios sa alocati diferenta aceasta la achizitionarea unui terminal adus din Europa. Puteti sa va dati foarte simplu seama ce terminale sunt vandute in Europa, pe cutia si carcasele acestora trebuind sa fie inscrise codurile A1507 pentru iPhone 5C si A1457 pentru iPhone 5S, orice alte modele trebuind evitate.

  Raspunzand chiar acum celor care ma vor contrazice, dati email-uri la reselleri si nu va incredeti in oricine incearca sa faca bani pe spatele vostru.