COSMOTE Romania isi extinde acoperirea 3G, ofera viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps

23

  La mai bine de un an distanta de restul operatorilor locali, cei de la Cosmote au anuntat astazi ca ofera in Romania viteze de descarcare de pana la 43.2 Mbps in propria retea. Pe langa cresterea vitezei in baza careia puteti naviga pe internet, cei de la Cosmote au extins si acoperirea 3Gin Romania, iar mai multe aveti in comunicatul de presa de mai jos. Cosmote este cel de-al treilea operator de telefonie mobila din Romania care ofera aceste servicii, insa Orange le ofera de mai bine de un an de zile, iar Vodafone de cateva luni bune.

Bucureşti, 8 octombrie 2012

Încă de la începutul activităţilor sale comerciale, COSMOTE România şi-a asumat un plan ambiţios de extindere a reţelei, precum şi o strategie comercială orientată către client, cu scopul de a furniza servicii de telecomunicaţii mobile de calitate tuturor românilor. Compania a continuat să investească în dezvoltarea reţelei, iar acum oferă servicii de tehnologie avansată, cu viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, precum şi o acoperire 3G mai extinsă, în mai multe zone din ţară.

“Privind lumea prin ochii clienţilor săi, COSMOTE România a implementat o infrastructură în bandă largă avansată, oferind acestora cea mai înaltă performanţă a reţelei 3G. Astfel, în zonele acoperite de reţeaua broadband, COSMOTE România reuşeşte să furnizeze clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare a serviciilor de date”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

În prezent, COSMOTE România oferă viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 oraşe importante din ţară, reprezentând 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populaţia României.

Pentru a conecta toate persoanele din România prin comunicații mobile de calitate, COSMOTE România va continua să dezvolte reţeaua broadband ce oferă viteze de până la 43,2 Mbps. În curând, clienţii vor putea să beneficieze de noua dezvoltare tehnologică folosind un modem ce oferă viteze de descărcare de 43,2 Mbps, disponibil în reţeaua de retail a operatorului.