Motorola scoate Lapdock-ul din productie din cauza vanzarilor scazute

  In ultimii ani Motorola nu a lansat chiar atat de multe produse grozave, insa Lapdock-ul putea ajunge unul dintre cele mai utilizate accesorii de pe glob, dar din pacate a fost scos din productie deoarece lumea nu a fost interesata de el. Lapdock-ul, impreuna cu un software numit Webtop, au fost prezentate la CES 2011 si practic ele permiteau posesorilor de smartphone-uri sa foloseasca un laptop-dock pentru a controla terminalul mobil. Imaginile de pe smartphone erau afisate pe ecranul laptop-ului, utilizatorii puteau controla totul prin intermediul tastaturii si a unui trackpad, insa pretul si functionalitatea limitata par a fi tinut consumatorii departe de el.

Motorola’s Webtop app helps users extend their smartphone experience to larger screens. While consumers around the world have adopted Webtop and the concept spurred a lot of innovation in the industry, the adoption has not been strong enough to justify continued resources being allocated to developing Webtop on future devices. We have also seen development of the Android operating system focus on the inclusion of more desktoplike features. Beginning with Photon Q and Droid Razr M/Droid Razr HD/Droid Razr Maxx HD, we will no longer be including Webtop on our products moving forward.

  Vineri cei de la Motorola au declarat ca atat Webtop-ul, cat si Lapdock-ul vor fi scoase din productie din cauza vanzarilor mici si eu pot spune ca sunt dezamagit de insuccesul acestui produs. Un asemenea concept ar fi putut avea un succes destul de mare daca oferea utilizatorilor functionalitatea corecta, era sustinut prin update-uri si nu costa foarte mult, destui oameni fiind dispusi sa foloseasca un smartphone in acest mod. Practic aceasta combinatie le-ar fi permis sa renunte la achizitionarea unei tablete sau a unui laptop, insa cei de la Motorola nu  par sa fi stiut cum sa gestioneze intreaga situatie.

  Sunt sigur ca in viitor vor ajunge pe piata alte produse asemanatoare, insa daca nu sunt sustinute corecte nu vor avea vreo sansa de reusita.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Whuw3y0Ue0[/youtube]

1 COMENTARIU