Prima Pagina aplicatii Microsoft Office pentru iOS va fi disponibil in martie 2013

Microsoft Office pentru iOS va fi disponibil in martie 2013

  Anul acesta s-a zvonit ca Microsoft ar urma sa lanseze o versiune pentru iOS a suite Microsoft Office, lansarea era teoretic planificata pentru toamna acestui an, insa se pare ca abia in martie 2013 vom vedea aceste aplicatii in App Store. Informatia vine de la o conferinta in care un product manager al Microsoft a anuntat oficial ca aplicatia urmeaza sa fie disponibila pentru terminale mobile in Q1 2013, mai exact in luna martie. Cei de la Microsoft au publicat si un comunicat de presa in limba ceha, spun exact aceleasi informatii, deci avem acum confirmarea oficiala ca suita va ajunge in App Store anul viitor.

The biggest news today is the official announcement preparing Office 2013 for Android and iOS in the form of native applications. This information at a press conference published by Petr Bobek, product manager of Microsoft Office.Office 2013 will be launched in the first quarter of 2013, Microsoft will then gradually publish versions for other platforms.

  Deocamdata nimeni nu stie sigur ce functionalitate urmeaza sa ofere aceste aplicatii pentru iDevice-uri, insa probabil vom avea parte de posibilitatea de a edita si crea documente de pe pripriile terminale intr-un mod intuitiv si simplu. Cu aceste aplicatii va fi disponibila si posibilitatea de a salva documente in sistemul cloud al celor de la Microsoft, acum ramane doar sa avem aplicatiile.

 • Andrei Marinescu

  Oare va fi gratuita sau nu??

  si care ar putea fi pretul?

 • Rely

  Nici un produs microsoft de genu nu am auzit sa fie gratuit deci slabe sanse

 • xs

  Cum sa fie gratuita Andrei? Va costa mult. Minim $10 pe un produs. Iar daca suita Office vine cu
  Word + Excel + inca ceva Va costa minim $30.

 • ss33

  pretul softului pt mac subliniaza cat de mizerabila e politica de preturi a MS. osx=19$, win7=250 eur. avand in vedere asta probabil ca va costa. nu cred insa ca ii vor putea pune un pret prea mare pt ca vor fi nevoiti sa joace dupa regulile appstore … (unde cele mai multe aplicatii sunt ieftine) pbbl undeva pe la 15 euro ar trebui sa fie

 • Andrei Marinescu

  Momentan folosesc Documents To Go® Premium – Office Suite si este 13,99$ mi se pare cea mai buna aplicatie de genu.

 • stavros

  da frate…eu o sa o platesc…dar sa fie bine facuta…am tot felul de trompete care nu sunt compatibile cu imprimantele …..

 • razvanrazy

  Da, o sa fie disponibil odata cu noul iPad.

 • vali

  Daca vrei office mobil moka, windows phone 😉 in rest nu vad de ce sa fie gratuit, mail ales ca oricum e piratat la greu pe PC.

 • ss33ro

  @vali e piratat la greu pe pc pentru ca are pret nesimtit. de cand am inceput sa lucrez cu produse apple imi cumpar tot softul. preturile sunt rezonabile.

 • Pingback: Asa va arata Microsoft Office pentru iOS | iDevice.ro()