Google modifica interfata versiunii mobile a Google.com, lanseaza un update pentru aplicatia Google+

  In cursul noptii trecute cei de la Google au inceput sa publice o noua interfata a versiunii mobile a motorului de cautare Google.com, aceasta oferind utilizatorilor un meniu lateral in care au afisate toate butoanele ce in mod normal erau vizibile in partea superioara a ecranului. In imaginea de mai sus aveti prezentat noul modul, el este deocamdata disponibil doar in anumite tari de pe glob, insa el se va propaga incet spre toate regiunile. Schimbarea nu este importanta, insa ea curata ecranul principal al paginii mobile si este binevenita.

  In afara actualizarii Google.com, cei de la Google au actualizat aplicatia Google+ din App Store, ea permitand acum utilizatorilor sa isi administreze paginile, sa isi editeze posturile, sa salveze imagini direct in Camera Roll, sa efectueze cautari de pe tableta iPad, iar la final ramane compatibilitatea cu iOS 6 si iPhone 5. Aplicatia este universala si este disponibila gratuit.

Pretul initial:
Numele:
Google+

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Stay connected and share life as it happens with Google+ for iPhone and iPad. Join a Hangout, post a photo, or see what friends are sharing while youre on the go.

Features:
New iPad-optimised layout bri…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.4 Mb