Sensus – carcasa care adauga senzori tactili pe spatele iPhone-ului tau

  Sensus este o noua carcasa pentru terminale iPhone care incearca sa reproduca functionalitatea Playstation Vita si doreste sa ofere o serie de senzori tactiti accesibil in partea din spate a terminalelor iPhone. Practic atunci cand utilizam carcasa putem controla jocurile din iDevice-urile noastre folosind acei senzori tactili disponibili in partea din spate a terminalului, lucru imposibil de facut in momentul de fata. Carcasa lasa cateva parti libere pentru a permite utilizatorilor sa tina carcasa in mana fara sa apese din greseala diverse butoane si in teorie totul pare grozav.

Sensus is a premium protective case for iPhone that has touch capacitive sensors built into the back and right edge. Sensus talks to iPhone through the Apple’s proprietary connector in the bottom of the phone, providing immediate response time. The same connection provides the power needed to run Sensus’ dual microprocessors. No bulky batteries needed.

  Problema cu acest gen de carcase sta in faptul ca dezvoltatorii trebuie sa isi actualizeze jocurile pentru a fi compatibile cu ele, iar Sensus urmeaza sa fie disponibila in 2013, dar dezvoltatorii nu au acces la un SDK oferit de producatorii ei. Deocamdata puteti precomanda carcasa de aici, insa veti avea cateva luni de zile de asteptare inainte de a intra in posesia ei.