Orange Romania este in topul preferintelor celor care intentioneaza sa achizitioneze un iPhone 5 din Romania

17

  Saptamana aceasta am pornit un sondaj in care va intrebam de la ce operator de telefonie mobila ati fi dispusi sa achizitionati un terminal iPhone 5 cand dispozitivul va fi lansat in Romania, iar in imaginea de mai sus aveti raspunsurile inregistrate in cele 5 zile de disponibilitate a sondajului. Orange Romania se afla in topul preferintelor utilizatorilor in momentul de fata, 36.5% dintre votanti spunand ca vor alege un dispozitiv al acestui operator. Surprinzator este faptul ca 24% dintre persoane sustin ca nu vor achizitiona un iPhone 5, numarul celor care aleg aceasta optiune fiind mai mare decat numarul celor care aleg Vodafone sau Cosmote.

  La final raman statisticile despre incheierea unui abonament nou pentru achizitionarea unui iPhone 5, aici Orange clasandu-se pe primul loc, insa fiind indeaproape urmat de catre Cosmote, Vodafone clasandu-se pe ultima pozitie. 2192 de voturi au fost inregistrate pana la data scrierii acestui articol, sample size-ul fiind suficient, in opinia mea, pentru a va da o idee in legatura cu tendintele pietei in momentul de fata. Daca sunteti interesati sa votati, o puteti face folosind chenarul de mai jos.

PS: Raspunzandu-va la pleiada de intrebari ce au legatura cu lansarea iPhone 5 in Romania, va spun ca in momentul de fata operatorii de telefonie mobila din tara noastar nu au primit o data certa la care pot lansa dispozitivul. Stiu ca zvonurile venite de la Cosmote sunt diferite, insa deocamdata sursele mele au avut dreptate si lansarea din 19 octombrie nu va avea loc din lipsa de stoc. Daca o lansare ar fi avut loc in acea data, Apple ar fi anuntat si daca luni sau miercuri nu se anunta o lansare pentru data de 26 octombrie, atunci sansele ca ea sa aiba loc sunt mici.