Prima Pagina Apple MacBook Pro Retina Display 13 inch ar putea avea o baterie cu...

MacBook Pro Retina Display 13 inch ar putea avea o baterie cu un design nou

  Completand informatiile de duminica si de azi despre MacBook Pro Retina Display 13 inch, aflam ca Apple ar fi conceput o baterie cu un nou design pentru laptop-ul sau. El ar urma sa aiba design-ul versiunii cu ecran de 15 inch, ar urma sa aiba aceleasi porturi precum versiunea mai mare, dar si un ecran cu rezolutia 2.560 x 1.600. In imaginile din acest articol aveti prezentat posibilul ecran al MacBook Pro Retina Display 13 inch asezat deasupra unui Retina Display de 15 inch, insa din pacate nu avem imagini si cu presupusul design al noii baterii.

  Deocamdata stim despre MacBook Pro Retina Display 13 inch ca va fi prezentat pe data de 23 octombrie, stim care va fi rezolutia ecranului sau si stim ca s-ar putea sa vina cu o baterie ce are un design diferit, iar asta ar putea sugera ca autonomia laptop-ului ar putea creste.

 • Ruben

  Ca ar costa? Macbook pro 13 retina display

 • Anonymous

  daca mbp cu retina display de 15 inch costa in romanica 11245 lei asta cu 13 inch sigur va costa vreo 9 mii si ceva de lei noi.deci sigur nu cred ca va fi sub 9 mii lei.sunt foarte curios cat ar costa noul imac care se va prezenta luna asta sau luna viiotare.va veni oare cu retina display cu un design nou sau cu ssd in loc de hdd, cu un procesor mai bun si o placa video mai buna decat cea anterioara din modelele anterioare.oricum in romania sunt foarte scumpe indiferent de modele si foarte greu de cumparat de romanaul de rand dar asta nu inseamna ca nu sunt demne de cumparat

 • Hybrid

  Preturile la Macbook retina in romania e nesimtit rau…

 • Dan

  Da ti o fuga la unguri in apple store