Apple urmeaza sa prezinte MacBook Pro Retina Display 13 inch impreuna cu iPad Mini pe 23 octombrie

  Stim ca pe 23 octombrie vom vedea iPad Mini in cadrul unei conferinte Apple, insa impreuna cu ea exista sanse foarte mari sa vedem si MacBook Pro Retina Display 13 inch, conform celor de la 9to5mac. O sursa care s-a dovedit a fi de incredere in trecut le-a confirmat ca Apple intentioneaza sa prezinte acest produs in cadrul conferintei din 23 octombrie, lansarea oficiala urmand sa aiba loc putin mai tarziu. Noul Mac preia in totalitate design-ul MacBook Pro Retina Display cu ecran de 15 inch , insa va fi mai scump decat modelul non-retina cu ecran de 13 inch, dar deocamdata nimeni nu stie cu cat.

  Mac-ul va fi disponibil in doua configuratii cu componente interne diferite, ambele la preturi mai mari decat actualul model fara ecran Retina si nu cred ca Apple are cu ce sa mai uimeasca din moment ce versiunea cu ecran de 15 inch este deja pe piata. Acest Mac reprezinta practic o actualizare a vechiului model, nu vad ce lucruri noi ar putea implementa Apple, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva iesit din comun pe data de 23 octombrie.

9 COMENTARII

  1. Nu cred ca vreu device de la apple va mai avea unitate optica…cumva le iei accesoriu de dvd si gata il conectezi la care ai nevoie

  2. Asa ziceai si cu iphone 5? cat o sa razi ca nu se va lansa niciun iphone 5?
    Intr-adevar exista 2 posibilitati: daca se trimit maine invitatiile..e clar ca va exista ipad mini, in caz contrar, nu

  3. @Serban: Poftim? Daca trimit invitatiile miercuri e foarte normal, daca nu le trimit miercuri e fals zvonul, dar e putin probabil. Data de prezentare a iPhone 5 s-a stiut cu o luna inainte si a fost valida.

  4. Pai da dar si zvonurile cu invitatiile au fost valide in legatura cu i5. Acuma ziceam doar ca daca nu se aude nimic in legatura cu invitatiile pana joi seara probabil nu va exista prezentarea pe data de 23 oct.