Modern Combat 4: Zero Hour – dev diary si imagini cu gameplay-ul viitorului joc al Gameloft (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s5o3LQreyXY[/youtube]

  In cursul acestei zile cei de la Gameloft au publicat un clip video in care dezvoltatorii jocului Modern Combat 4: Zero Hour vorbesc despre procesul de dezvoltare al titlului in timp ce unele imagini cu gameplay-ul sau sunt prezentate pentru utilizatori. In principal veti auzi laude legate de sistemul grafic, care ar trebui sa va dea pe spate, dezvoltatorii vorbesc putin si despre un nou sistem care ar trebui sa ne permita sa ne miscam oriunde pe harta mult mai usor si la aceste lucruri se reduc noutatile pe care le veti vedea in joc.

  Modern Combat 4: Zero Hour contine misiuni noi, va oferi si un modul multiplayer, iar in mare el se anunta a fi interesant, dar deocamdata stim doar ca va ajunge in App Store undeva in cursul acestei toamne.

5 COMENTARII

  1. Toate bune si frumoase la fps-urile astea, in afare de o singura problema: controlul.

    Daca ar lansa si Apple niste controllere ar fi super, dar probabil ca astea o sa apara pe la ipad 5.

  2. Poate sunt eu exigemt dar nu ma da pe spate grafica… dar absolut deloc. Poate modul multiplayer sa aiba succes ca altfel mai mult de 1.99 nu dau pe el.

  3. Craciunele… nu te da pe spate grafica la acest joc? E PT IPAD/IPHONE. Cum sa nu te dea pe spate? E de nivelul consolelor grafica asta. Pe un iPAD! E mindblowing.