Orange include gratuit optiunea Happy Night in unele abonamente Colibri, te lasa sa navighezi pe internet toata noaptea fara contorizare

12

  Astazi operatorul de telefonie mobila Orange Romania a pornit o noua promotie pentru abonamentele sale de internet, oferind optiunea Happy Night gratuit la unele abonamente Colibri incheiate sau prelungite in urmatoarea luna. Cu aceasta optiune oricine poate naviga pe internet gratuit intre orele 0:00 si 07:00, tot traficul facut in aceasta perioada nefiind contorizat. Practic puteti sta pe internet toata noaptea si traficul inclus in abonamentul vostru nu se va reduce, iar Orange nu impune limite in ceea ce priveste viteza de navigare. Promotia este teoretic valabila doar pentru abonamentele incheiate pentru stick-uri USB, insa probabil puteti convinge reprezentantii sa va ofere acelasi lucru si pentru terminale mobile daca aveti deja un abonament Colibri.

Bucureşti, 15 octombrie 2012. Începând cu 15 octombrie, toţi clienţii Orange care utilizează internetul mobil pe laptop şi deţin un abonament Colibri au posibilitatea să navigheze fără costuri în intervalul orar 00:00-7:00 (sesiuni începute şi încheiate în acelaşi interval), cu ajutorul opţiunii Happy Night. Astfel, clienţii care achiziţionează sau prelungesc contractul pentru un abonament Colibri, inclusiv Colibri 8, Colibri 10, Colibri 13 şi Colibri Young, în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie, vor beneficia gratuit de opţiunea Happy Night pe parcursul întregii perioade contractuale.

În cadrul promoţiei, Orange oferă modemuri la preţuri începând de la 0 euro. Cu ajutorul acestora, utilizatorii au acces la internet mobil la viteze 3G în toată ţara şi la viteza H+ în 260 de localităţi din ţară. În curând, clienţii Orange vor putea achiziţiona şi un nou modem Wi-Fi, Air Net H+, care permite conectarea simultană a până la 5 utilizatori.  Acoperirea naţională 3G oferă viteze de download de până la 14,4 Mbps, iar în localităţile cu acoperire H+ clienţii Orange beneficiază de viteze de download de până la 43,2 Mbps.

„Ne bucurăm că interesul clienţilor noştri faţă de serviciile de internet mobil este în continuă creştere. Am decis să oferim gratuit opţiunea Happy Night pentru a le da clienţilor de internet mobil posibilitatea să utilizeze intens cea mai rapidă reţea de date mobile din România”, a declarat Ovidiu Ladoş, Mobile Data Proposition Manager.