Pink Monday aduce reduceri de pana la 40% pe Domo.ro!

  Va mai aduceti aminte si reducerile extrem de mari oferite toamna de marile magazine online din Romania? Daca da, atunci va anunt ca aveti cel putin un motiv sa nu mai fiti posomorati la inceputul acestei noi saptamani, deoarece retailerul Domo a pregatit o noua promotie numita Pink Monday, ea aducandu-va reduceri de pana la x% la electronicele si electrocasnicele achizitionate astazi din magazinul online www.domo.ro.

  Conceptul Pink Monday a fost lansat in Romania de catre Domo in luna martie a acestui an, pe data de 19 martie a avut loc prima editie, iar epuizarea rapida a stocurilor a convins retailerul sa reediteze promotia in intervalul 25-27 martie, cand reducerile au fost acordate pentru cumparaturile facute in orice magazin Domo din tara. Profitand de reducerile de atunci, multi romani si-au achizitionat Computere/Tablete/iPad, iPod-uri, terminale iPhone 4S care sunt disponibile in sectiunea GSM, insa nici produsele din categoria Mac sau Macbook nu au fost trecute cu vederea.
Ideea acestui gen de promotii este sa va ofere posibilitatea de a achizitiona ieftin ceea ce va doreati de mult, mie imi pare rau ca anul trecut si anul acesta nu am profitat de tot ceea ce s-a facut in Romania pe partea de reduceri, insa anul acesta am cateva achizitii planificate.