Infinity Blade: Dungeons va fi lansat in App Store abia in anul 2013

[youtube]http://youtu.be/XZ5vBkQSPF4[/youtube]

  Infinity Blade: Dungeons, jocul prezentat de Apple impreuna cu iPad 3 si asteptat de milioane de utilizatori din intreaga lume, va fi disponibil in App Store abia anul viitor. Desi in martie cei de la Epic Games au anuntat ca titlul va ajunge anul acesta in App Store, din pacate acest lucru nu se va mai intampla si asta pentru ca o noua echipa se ocupa de dezvoltarea sa si ea nu a reusit sa implementeze in joc tot ceea ce aveau in plan. Schimbarile care au avut loc in cadrul procesului de dezvoltare tin lansarea in loc, e pacat ca un asemenea joc sa nu ajunga mai repede pe platforma iOS, insa din pacate aceasta este situatia acum.

Ever since the talented team at Impossible Studios got their hands on Infinity Blade: Dungeons, they’ve been busy adding their great ideas to the game. There was also the matter of getting the Impossible Studios team up and running with desks, chairs, staplers and computers. The logistics of a new studio and implementing all these great ideas required a little extra time, so Infinity Blade: Dungeons will hit iOS in 2013.

  Stiu ca foarte multi dintre voi asteptau lansarea Infinity Blade: Dungeons inca din luna martie, din pacate asteptarea se va prelungi pentru inca 4 – 5 luni de zile, insa probabil totul va merita asteptarea.