Infinity Blade: Dungeons – dezvoltarea jocului a fost suspendata de catre Epic Games

  Ieri Epic Games a facut ieri un anunt surprinzator, care probabil va dezamagi extrem de multi fani ai seriei Infinity Blade. Tim Sweeney, fondatorul Epic Games, a anuntat ca a sa companie va inchide Impossible Games, divizia care dezvolta mult asteptatul Infinity Blade: Dungeons pentru iOS. Din pacate in spate sunt problemele financiare ale companiei si cei de la Epic Games sustin ca dezvoltarea jocului este suspendata pana in momentul in care o noua strategie privind dezvoltaea sa va fi conceputa de catre managerii companiei.

When former members of Big Huge Games approached Epic last year, we saw the opportunity to help a great group of people while putting them to work on a project that needed a team. It was a bold initiative and the Impossible folks made a gallant effort, but ultimately it wasn’t working out for Epic. In addition to providing Impossible Studios employees with 3 months of severance pay, we’ll be giving the team the opportunity to form a new company with the Impossible Studios name and the awesome Impossibear logo. This means that Infinity Blade: Dungeons is now on hold as we figure out the future of the project.

  Luna viitoare se va implini un an de la prezentarea Infinity Blade: Dungeons in cadrul unei conferinte Apple si atunci jocul a starnit interesul a milioane de utilizatori. Din pacate, desi seria Infinity Blade a generat incasari de zeci de milioane de dolari pentru Epic Games, se pare ca in final aceste sume nu sunt suficiente pentru a sustine dezvoltarea unui titlu care se anunta a fi extrem de atractiv. Desigur ca aceasta suspendare nu inseamna neaparat ca jocul nu va mai fi dezvoltat, insa deocamdata putem presupune asta.

[youtube]http://youtu.be/BvhHiJuQ7ck[/youtube]