Prima Pagina aplicatii CameraTweak adauga aplicatiei Camera functii pe care alte sisteme de operare le...

CameraTweak adauga aplicatiei Camera functii pe care alte sisteme de operare le au de ani de zile (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4DSPWmAexXw[/youtube]

  Aplicatia Camera din iOS este banala, are cateva functii simple si acolo se opreste tot ceea ce ne ofera ea. Apple nu este interesata sa implementeze functii cu adevarat utile in aplicatia Camera din iOS, insa aici intervine CameraTweak, probabil cel mai bun tweak facut vreodata pentru aceasta aplicatie. Folosind acest tweak puteti adauga functii noi atat pentru inregistrarea de poze, cat si pentru inregistrarea de clipuri video, optiunile sale fiind disponibile direct in interfata camerei. Pentru modulul de inregistrare a pozelor aveti acum optiunea de a separa focusul de expunere, aveti optiunea de a face un timelapse setand numarul de secunde dintre poze, aveti optiunea de a seta un timer pentru inregistrarea pozelor si la final aveti optiunea de a seta un overlay peste poze.

Add the needed enhancements to Apple’s iOS camera app. This tweak will add the following enhancements:

for the Photo camera:

 1. Separate Focus and Exposure views
 2. Lapse Timer mode
 3. Timer mode
 4. Composition overlays

for the Video camera:

 1. Separate Focus and Exposure views
 2. Frame rate settings
 3. Resolution settings
 4. Frame Guide

White balance lock for both Photo and Video camera. This will not any entry in the settings. All options are accessed right in the camera interface.

  Pentru modulul video aveti posibilitatea de a separa focusul de expunere, avem posibilitatea de a seta framerate-ul pentru inregistrarea clipurilor video, avem posibilitatea de a schimba rezolutia la care sunt inregistrate clipurile video si la final avem optiunea de a schimba ratio-ul la care sunt inregistrate clipurile. Functii de genul acesta sunt disponibile de ani de zile in Android OS sau chiar Symbian, Apple nu vrea sa le implementeze in iOS, insa ar fi bine sa o faca pentru ca este nevoie de ele. Pana in momentul in care se va intampla acest lucru, CameraTweak este disponibil in Cydia la pretul de 0.99$ si este probabil primul tweak pe care il voi cumpara pentru iPhone 5. Tweak-ul functioneaza pe iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S si iPhone 5, iar compatibilitatea exista si pentru iOS 6.

 • A.Craciun

  Primul meu tweak cumparat si singurul deocamdata este nitrous! Foarte bun tweakul asta pentru camera , cred ca o sa il cumpar

 • Andrey

  Tu chiar cumperi tweak-uri Zaone?Really?!

 • Da, really, e 3 lei. O sa ai un soc si mai mare cand iti spun ca eu cumpar si aplicatii.

 • Ionel

  Daca deti un iphone cred ca nu e mare lucru sa cumperi aplicatii la 0.99 parerea mea

 • geo

  bine ca dati banii pe aplicatii cand exista installous dar cand ati donat ultima oara 2-3$ pt un copil bolnav?

 • Am donat mai mult cand a fost ceva adevarat.

 • crixalis

  @geo, tu cand ai donat ultima oara 2-3 $ pentru un copil ?

 • Costi

  nu mi se pare nimic ciudat sa cumperi aplicatii,dar sa dai banii pentru niste chestii de genul asta,niste functii care ar trebui sa fie standard,ca si cea cu vibratiile in timpul apelului mi se pare…penibil.Incepem sa dam bani pe tweakuri ca sa transformam ios-ul in alte sisteme de operare.si tin minte ca odata facem misto pe aici de cei care isi instaleaza teme gen iphone pe android.nice 😀

 • E alegerea fiecaruia, daca mie imi place functia implementata de un tweak, il cumpar, daca pretul imi convine. Poti sa stai cu el sau fara el, alegerea e a fiecaruia. Da, aleg sa nu piratez, asta e viata.

 • Nelu

  Pare interesant. Cumparat pe 3GS si luat plasa

 • De ce?

 • Nelu

  Nu apare discul acela din stanga jos. Daca apas in zona aceea, apare un dreptunghi alb dreapta jos. Timer si Time lapse merg pe ghicite (nu apar pe ecran jos). Idem la inregistrare video.

 • Merge perfect doar ca terminalul (iphone 4) se incalzeste excesiv in partea stanga sus (unde e camera) + autonomia bateriei scade… a mai intampinat cineva aceasta problema?

 • Pingback: CameraTweak update este disponibil in Cydia, ramane cel mai interesant tweak pentru imbunatatirea camerei din iOS (Video) | iDevice.ro()