CameraTweak adauga aplicatiei Camera functii pe care alte sisteme de operare le au de ani de zile (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4DSPWmAexXw[/youtube]

  Aplicatia Camera din iOS este banala, are cateva functii simple si acolo se opreste tot ceea ce ne ofera ea. Apple nu este interesata sa implementeze functii cu adevarat utile in aplicatia Camera din iOS, insa aici intervine CameraTweak, probabil cel mai bun tweak facut vreodata pentru aceasta aplicatie. Folosind acest tweak puteti adauga functii noi atat pentru inregistrarea de poze, cat si pentru inregistrarea de clipuri video, optiunile sale fiind disponibile direct in interfata camerei. Pentru modulul de inregistrare a pozelor aveti acum optiunea de a separa focusul de expunere, aveti optiunea de a face un timelapse setand numarul de secunde dintre poze, aveti optiunea de a seta un timer pentru inregistrarea pozelor si la final aveti optiunea de a seta un overlay peste poze.

Add the needed enhancements to Apple’s iOS camera app. This tweak will add the following enhancements:

for the Photo camera:

  1. Separate Focus and Exposure views
  2. Lapse Timer mode
  3. Timer mode
  4. Composition overlays

for the Video camera:

  1. Separate Focus and Exposure views
  2. Frame rate settings
  3. Resolution settings
  4. Frame Guide

White balance lock for both Photo and Video camera. This will not any entry in the settings. All options are accessed right in the camera interface.

  Pentru modulul video aveti posibilitatea de a separa focusul de expunere, avem posibilitatea de a seta framerate-ul pentru inregistrarea clipurilor video, avem posibilitatea de a schimba rezolutia la care sunt inregistrate clipurile video si la final avem optiunea de a schimba ratio-ul la care sunt inregistrate clipurile. Functii de genul acesta sunt disponibile de ani de zile in Android OS sau chiar Symbian, Apple nu vrea sa le implementeze in iOS, insa ar fi bine sa o faca pentru ca este nevoie de ele. Pana in momentul in care se va intampla acest lucru, CameraTweak este disponibil in Cydia la pretul de 0.99$ si este probabil primul tweak pe care il voi cumpara pentru iPhone 5. Tweak-ul functioneaza pe iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S si iPhone 5, iar compatibilitatea exista si pentru iOS 6.