Prima Pagina Apple Scott Forstall spune ca problemele artefactelor afisate pe tastatura din iOS 6...

Scott Forstall spune ca problemele artefactelor afisate pe tastatura din iOS 6 vor fi rezolvate printr-un update al sistemului de operare

  La scurt timp dupa activarea unui iPhone 5 nou, multe persoane au observat ca tastatura terminalului afiseaza anumite linii intermitente sau diverse alte artefacte. Destule persoane au aceasta problema, v-am explicat ca ea este de natura software, iar Scott Forstall confirma acest lucru intr-un raspuns dat la email-ul unui utilizator. In imaginea de mai sus aveti raspunsul sau, el spune ca problema poate fi rezolvata si se refera desigur la un update al iOS, deoarece o problema de natura hardware ar fi implicat schimbarea terminalelor.

  V-am spus ca iOS 6.0.1 urmeaza sa fie lansat in curand si probabil el va rezolva inclusiv aceasta problema, inginerii Apple luand-o la cunostinta si pregatind deja o rezolvare.

 • Cipa

  Parerea mea e ca daca Apple nu da drumu la jailbreak mai repede va pierde teren pretios care cu greu se va recupera. Da stiu ! Nu Apple faca jb …. mda sigur ca nu . Si ar mai trebui inca un SAM caci sunt suficiente terminale iphone 4 blocate la 4.12

 • NicKel

  daca tine de soft, e tare ciudat ca nu se manifesta la toate aparatele…

 • Jayson

  OFF:
  Va rog frumos ajutati-ma putin.
  Mi-am cumparat un macbook air si in comfigurare am intrat cu un apple id care nu este al meu este al unui prieten iar acum vrea sa comfigurez tot macbookul pe apple idul meu.
  Cum pot face asta?

 • Eu am i4 cu OS 6.0 si nu am aceasta problema, insa s-ar putea ca pe alte modele sa apara…

 • PegasosII

  Jayson:

  Creează un user nou cu id tau Apple cel mai sănătos lucru si apoi stergi userul vechi

  Nu uita sa îl faci cu drepturi de admin noul user