Prima Pagina Apple Bursa americana nu primeste cu bucurie noile produse Apple

Bursa americana nu primeste cu bucurie noile produse Apple

  Aseara compania Apple a prezentat 5 produse noi pentru clientii sai, nu multa lume a fost placut surprinsa de catre ele si asta s-a resimtit inclusiv la bursa americana. Desi actiunile companiei Apple au inregistrat o crestere inaintea conferintei, valoarea lor a scazut la putin timp dupa incheierea evenimentului, lucru perfect normal de altfel. Pentru Apple aceste scaderi sunt normale in urma fiecarui eveniment de prezentare a unuia sau a mai multor produse, iar in general valoarea actiunilor creste rapid in urmatoarele zile.

  Exista posibilitatea ca actiunile Apple sa atinga din nou valoarea de 700$ in urma anuntarii vanzarii catorva sute de mii sau milioane de tablete iPad Mini, lucru plauzibil avand in vedere ca lumea asteapta de ceva timp acest produs.

  • Mariusr22

    Actiunile Apple nu se tranzactioneaza intr-un mediu lipsit de factori de influenta. Ieri toate pietele financiare majore au inregistrat scaderi importante. Apple a suferit si ea datorita acestei corectii a pietei.

  • Dany88

    E manipulare, ai rabdare sa vezi ce explodeaza actiunile.

  • Lucian D.

    Stiți de ce scad prețurile acțiunilor? Deoarece din 30 sept. Apple a început răscumpărarea lor! Nu au nici un interes ca acestea să mai crească, eventual să tot scadă… Dar cei neinformați vor spune că Apple o ia la vale, că va da faliment… Așa mă ia râsul isteric când aud vorbe deastea! :))) Apple are planurile făcute pe următori 5-10 ani, poate chiar mai mult… noi însă suntem prea limitați să gândim așa departe!