Cosmote te anunta ca iPhone 5 va fi in curand disponibil oficial in Romania

  V-am spus azi ca iPhone 5 ar urma sa fie disponibil la precomanda incepand de maine la operatorii de telefonie mobila din Romania, iar Cosmote face primul pas si publica o pagina in care isi anunta clientii ca dispozitivul urmeaza sa fie lansat in propria retea. Nu exista detalii despre preturi sau disponibilitate, dar s-a facut primul pas. Decizia celor de la Cosmote de a publica primii informatii despre iPhone 5 ii va motiva si pe ceilalti operatori sa faca anunturi asemanatoare maine.

  Teoretic iPhone 5 ar urma sa fie lansat in Romania pe 2 noiembrie.

12 COMENTARII

  1. Este inadmisibil ca dupa aproximativ 2 luni sa nu avem disponibil pe piata acest telefon …
    Romania in momentul de fata este o piata excelenta in special din prisma faptului ca romanii nostri ar renunta la foarte multe pentru a achizitiona un telefon destept … Chiar daca apple nu reuseste sa faca fata la numarul de comenzi (asta nu este o scuza in special venind de la o companie de talia lui apple) ar trebui sa ia in considerare ca Romania este o tara in care produsele apple se vand foarte bine … Si tind sa cred din ce in ce mai mult ca apple chiar nu isi respecta clientii …

  2. Am iphone 5 alb 64gb din canada 3000 de lei iar in romania costa 4300 de lei varianta de 16 gb . Va sfatuiesc sa nu cumparati din romania;).

  3. @Florin – Romania nu e o piata de interes ridicat pentru Apple si de asta intarzie lansarea aici.

    In Romania se vand doar cateva mii de telefoane iar asta nu e ceva WoW pentru Apple.

    Asa ca mai asteapta!

  4. Cum ma nu vedeti iphone 5 nicaieri,e plin netul de iphoane 5 la vanzare,cu preturi de la 650 de euro,numai voi nu le gasiti sau cum….Oricum la operatori sub 400 de euro la abonament de minim 31 cum are orange nu gasesti,oare merita sa dai 400 de euro plus un abonament de minim 31 de euro timp de 2 ani,no way for me….
    Mi-l iau la liber si pe cartela prepay de 15 euro pe luna am dublu cat are ala pe abonament si net si minute,pe langa asta stau linistit si daca la anul mi se pune pata pot oricand sa mi-l vand sa imi iau urmatorul model,nu stau legat ca la abonament inca un an….

  5. Cam nesimtiti cu pretul pe orange. 290 de euro cel mai ieftin pret pentru un abonament de 50 de euro pe luna timp de 2 ani. Exagerat!

  6. la salariile de 3000 de euro fiecare roman mi se pare un fleac abonamentele celor de la vodafone, orange sau cosmote cand vor aparea pe site.asa ca luati cu incredere din romanika iphone 5 si la 2000 de euro ca aveti de unde.doar suntem cei mai bogati din tot universul

  7. @Smile minute mai multe decat un abonamnet 31 nu cred ca ai dar oricum ideea e ca ei baga in pretul de la abonament si “subventia” de la telefoane …. la telefoane noi nu am calculat dar la telefoane mai vechi , de ex de un an , nu iesi mai scump cu abonamnet decat cu cartela , iesi chiar in avantaj putin …. dar tot nu se justifica … unde e subventia la telefoane , unde este oferta pentru clientii vechi …..nu sunt desi ei zic ca sunt …. imi zice ca la abonament ai oferte la telefoane de asta e mai scump dar de fapt eu platesc subventia aia la telefon … e ca la tva trbuie sa il plateasca aia care aduga valoare la pret si de fapt il plateste cumparatorul final … romania ce poti sa ceri