Orange Romania anunta lansarea iPhone 5 in 2 noiembrie si preturile la care il poti achizitiona si optiunea de a face precomanda

  La scurt timp dupa anuntul celor de la Cosmote, Orange Romania a publicat o pagina in care anunta lansarea iPhone 5 in data de 2 noiembrie, preturile la care puteti achizitiona dispozitivul, dar si un sistem de precomanda pentru el. Practic acum puteti precomanda un iPhone 5 la preturile afisate in imaginea de mai sus, cei de la Orange livrand respectivele terminale incepand cu data de 2 noiembrie. Mai multe detalii gasiti in aceasta pagina a Orange.

  Urmand acest link puteti precomanda versiunea de 16 GB a iPhone 5 de la Orange.

50 COMENTARII

  1. Mi se par jenanti. Preturi mult mai mari. Si ce mi se pare ciudat este ca acum 2 ani iphone 4 lam luat la abonament de 29€ si vad ca dupa 2 ani telefonul costa exact la fel si abonamentul mai scump…chiar dea dreptu pe fataa

  2. ce face orange romania e chiar rusinos…incerc sa il comand prin prelungirea abonamentului si nu imi da voie decat daca aleg optiunea de abonament nou!!!!!

  3. cum nu ? eu l-am comandat cu prelungire, ma lasa si pentru vechiul meu abonament de 29 E, dar avea un pret mare, ~ 450E.
    Am trecut cu ocazia asta la abonamentul de 31E, si a scazut pretu la 300 si ceva, sau cat o fi.

  4. una peste alta, pe 2 ani, iesi la aceeas bani + ~15E pe luna la abonament.
    Iar de acei 15Euro ai foarte multe, deci intr-un fel se justifica abonament de 31E pe 2 ani + telefon.

    Ma rog, daca vrei cartela cu 5E pe luna, atunci normal ca n-are sens sa-l iei la asa preturi.

  5. iPhone 5 este disponibil la precomanda doar abonatilor Orange si poate fi achizitionat impreuna cu un abonament nou sau la prelungirea celui existent.

    Abonat orange?? abonament nou??? pai ori esti abonat ori faci abonament nou…

  6. exprimare nefericita… au vrut sa zica ca trebuie luat cu un abonament, nu la liber.
    Este disponibil abonatilor sau viitorilor abonati 🙂

  7. Abonament Delfin 9 prelungire ab pe 1 an pret Iphone 5 16 gb = 663 Euro….stie cineva un mag mai ieftin 🙂 ? decat orange :))

  8. Eu nu inteleg care e faza cu abonamentele. In magazin la Orange mi-au facut oferta pentru Iphone 4 cu abonament 31 de euro pe luna cu 89 de euro, nu 219!

  9. Mersi Zaone pentru ponturi, ca altfel nu cred ca stateam la ora asta sa cheltui bani si probabil ma ofticam… sunt curios daca maine va mai fii stoc suficient!? 😛 Ar trebui sa primesti un comision de la Orange si nu numai! 😀

  10. lasa preturile de la vodafone, dar abonamentele sunt nesimtite rau de tot si cel pe care il promoveaza cu iPhone 39 are ceva minute nat, sms, mms si ceva minute in retea si internet iok, pai asa am si eu abonamentul actual de 39e dar barem am drq 1gb de internet.

    O sa studiez si abonamentele la orange si poate fac portare, daca nu fac ceva pe operatorii nostri de cacao

  11. trecut de la pantera 29 la pantera 31, comandat negru de 32 gb. acum trebuie doar sa am rabdare pana pe 13 noiembrie cand ma voi intoarce in tara – sper sa nu o iau razna pana atunci!

  12. Salut, verisorul meu are abonament la orange de foarte mult timp, de cand era dialogul (cred ca il de prin 99-00). Nu are abonament mare vreo 10euro. Acum trebuie sa si l prelungesca iar.
    Va obtine vre o reducere substantiala la telefon fiind utilizator foarte vechi ?

  13. Kk-m-as pe preturile lor de jegosi… Astea-s preturi ma pt romania? Jegosii dreaq… Eu mi am luat in uk imd la o treime din bani la abomament care-mi da 2000min in orice retea si internet nelimitat la viteza mare si muistii astia ofera aceleasi produse mai slabe la abonament la pret triplu… Nesimtiti

  14. cred ca mi-a trecut pofta de iphone 5, chiar este o nesimtire si apple si operatorii telecom isi vor lua o mare teapa daca vor continua asa…urat…sa te intarzie atat si apoi sa iti dea cu abonamente enorme telefonul la pret de liber din sua….

  15. Eu nu inteleg care e problema? Daca vrei, cumperi, daca nu, soarta. Get a life. Nu mai comentati aiurea preturile, indiferent daca sunt mari sau nu. Nu te obliga nimeni sa cumperi.

  16. Parerea mea este ca vor sa diferentieze i4s fata de i5
    Probabil peste 1 an la i5s o sa devina i5 la pret de i4s si i4s la pret de i4.

  17. 24 luni x 31 euro = 744 euro, + pretul telefonului = aprox. 1100 euro in doi ani.

    Pe cartela, la 10-12 euro lunar probabil poti obtine un trafic de mai bine de 500 de mega. Asta face 300 de euro in 2 ani, nu esti legat de ei cu contract, dar pui 650-700 de euro jos din prima pentru telefon. Variantele are avantajele lor.
    Fiecare isi face calculele, oricum la o prima privire orange are preturi mai bune la abonamente decat vodafone. Eu inca stau in dubiu si ma tem ca nu o sa rezist tentatiei reinnoirii, mai ales ca fix acuma m-a prins cu bani in buzunar 🙂

  18. ENORME preturile!daca o vor tine tot asa iphone 8-9 va fi la abonament de 30 euro -1000 de euro!Sunt convins ca in primavara-vara voi gasi la 500 euro nou!

  19. Nu au scazut deloc pretul nici la 4S si nici la 4. Aceleasi preturi sunt afisate ca si cu o luna in urma. Era firesc din punctul meu de vedere ca iPhone 5 sa apara la pretul 4S iar acestea sa scada, cum a fost lansat si in state si altundeva pe glob…

  20. Ma uitam acum pe sitr-ul celor de la Orange….pretul la iphone 4s nu a scazut 1 cent!In toate tarile 4s a scazut odata cu aparitia lui iphone 5!RUSINE!

  21. Ce preturi de te doare capul. Anul asta in Ianuarie am cumparat Iphone 4s la abonament de 29 de euro de la orange la pretul de 10 milioane si acum mi se parea normal sa se ieftineasca 4s-ul si 5 sa fie la pretul vechi al 4sului dar vad ca treaba nu sta deloc asa :\. In cazul asta cred ca mai tin un an de 4s si imi iau 5s direct 😀

  22. Preturile sunt o palma peste fata adusa noua romanilor, rusine sa le fie operatorilor. De curand mi-am luat Galaxy S3, am vandut iPhone4 si nu mai cumpar niciodata. Mai am de plata la Cosmote pana in aprilie 28 euro lunar si pretul pentru iPhone 4 a fost 950 lei in 2011, pret decent zic eu. La iPhone 5 , chiar daca am un serviciu bunicel, nu ma pot apropria de acest telefon si abonament, care este mult prea mare fata de conditile de trai si exagerat chiar si fata de iPhone. Apple ar putea vinde si cartofi la pretul de 100 de euro, aplica logo-ul cu marul pe cartor si gata e 100 euro ca e de la Apple. E adevarat ca as prefera un iPhone 5 in loc de Galaxy S3, dar nu la pretul si abonamentele din Romania.
    Cosmote, Vodafone si Orange …. Hai Sictir !

  23. Pe langa taxe, e o problema foarte mare si cu tepe date de hoti. Daca operatorii ar incepe sa faca executari silite si sa-i dea in judecata, s-ar mai schimba lucrurile, dar asa, ei pierd mult.

  24. Ce vreti? Gratis? Nu stiu la ce v-ati gandit dar operatorii nu sunt firme de non profit! Vrei la liber? Poti de la emag, 4000 lei, cand ai telefonul dute la operator si cumpara la serviciile separat… Asta e! Ai alternative 🙂 eu o sa fac un ab 51 euro pentru ca permit si cumpar un iPhone 5-32Gb! Aceste telefoane nu sunt facute pentru saraci 🙂

  25. ZaOne daca vrei sa punctezi ceva, scrie despre ce fac marlanii de la evoMag… Precomanda iPhone 5 16 GB, cu livrare pe 17.11 la pret de 4000 RON. Asta in timp ce pana acum aveau pret de 3300 RON.