190 de milioane de utilizatori folosesc iCloud, Apple TV-ul s-a vindut deja in 5 milioane de exemplare in 2012

  In cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q4 2012, Tim Cook a anuntat ca in momentul de fata 190 de milioane de utilizatori folosesc iCloud, cifra fiind cu 40 de milioane mai mare decat cea inregistrata in trimestrul fiscal trecut. In trimestrul fiscal anterior cifra de utilizatori a crescut cu 25 de milioane, insa acum a crescut cu 40, semn ca tot mai multe persoane sunt dispuse sa foloseasca sistemul iCloud care le permite sa renunte complet la utilizarea unui calculator si a iTunes.

For Q4, we sold 1.3 million. That’s up over a 100 percent year-on-year. That means that we sold more than 5 million Apple TVs during the fiscal year, which is almost double the previous year. We sold 2.8 the previous year. And, so, the business continues to do very well. But, if you look at the size of revenue of this business versus our other businesses, it’s quite small. So, it still has hobby label. However, it’s beloved hobby. And, we continue to focus on it and continue to believe there is something more there.

  Trecand de la iCloud la Apple TV, Tim Cook a declarat ca 1.3 milioane de unitati au fost vandute in Q4 2012, iar in intreg anul 2012 s-au vandut nu mai putin de 5 milioane de Apple TV-uri, de 2 ori mai multe decat in anul 2011. Lumea este foarte interesata de acest produs, insa cei de la Apple il considera in continuare a fi doar un simplu hobby, in ciuda vanzarilor foarte bune. Se presupune ca Apple TV-ul se va transforma radical in viitorul apropiat, iar planurile de lansare  a unui televizor normal se vor transforma intr-o imbunatatire semnificativ a Apple TV-ului.