Prima Pagina Apple Actiunile Apple inregistreaza cea mai mica valoare ale ultimelor 3 luni

Actiunile Apple inregistreaza cea mai mica valoare ale ultimelor 3 luni

  Desi multa lume se astepta ca valoarea actiunilor Apple sa creasca dupa evenimentul de prezentare al iPad Mini, iPad 4 si noilor Mac-uri, rezultatele financiare anuntate ieri au generat o scadere si mai mare a pretului acestora. Pentru prima oara in ultimele 3 luni o actiune Apple valoreaza mai putin de 600$ si deocamdata nu exista motive sa credem ca ele ar putea creste. In ultima perioada Apple a inceput sa rascumpere o buna parte dintre actiuni, asta a generat o scadere a valorii lor, insa recentele evenimente ale companiei nu par sa fi convins piata ca actiunile sale merita achizitionate.

  In general valoarea actiunilor Apple crestea considerabil dupa anuntarea unor rezultate financiare sau a unor produse noi, insa acum lucrurile sunt complet diferite si atat timp cat Apple continua sa rascumpere actiuni, pretul acestora va creste destul de greu.

 • Anonymous

  Care e logica aici ? Daca Apple rascumpara inseamna ca e doar un alt cumparator in piata – normal ar fi sa creasca pretul.

 • vladc

  este o logica in rascumparare si scaderea pretului pt ca piata reactioneaza negativ cand cumparatorul este emitentul, e semnal negativ in piata, si desi cererea “creste” este limitat efectul pozitiv de numele cumparatorului – cum ar fi sa cumpere jiji bekali actiuni la fondul proprietatea, afecteaza negativ si scade ceva de genul, desi exagerat

  eu zic ca e bine ca scad, poate le vine mintea la cap, parca s-au tampit de cand nu mai e tata steve…:(

 • Anonymous

  Cand rascumperi esti interesat sa o faci la un pret mic .

 • Claudiu daniel

  Da dar tot ii afecteaza..