iPad Mini nu este la fel de usoara precum o prezinta Apple

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPad Mini, Phil Schiller a afirmat ca tableta este mai usoara decat un caiet mic, insa cei de la Which? sustin contrariul. Ei prezinta in imaginea de mai sus gramajul catorva produse, iar iPad Mini nu este mai usoara decat Amazon Kindle sau decat acel caiet mentionat de Schiller, insa ea are doar jumatate din greutatea unei tablete iPad 4.

UPDATE: In lumina comentariilor voastre, fac plauzibila afirmatia lui Schiller, in conditiile in care caietul despre care vorbea el este mai mare decat unul normal si implicit mai greu.

13 COMENTARII

  1. De unde se vede foarte clar cum Zaone trage turta pe spuza Apple… E la fel cum ai spune despre numărul 2 ca este nenegativ in loc sa spui ca este pozitiv. Adevarul se vede clar in poza… IPad mini este cu 30% mai greu decat padul de hartie si aproape de doua ori mai grea decat Kindle… E clar ca Schiller a spus un neadevar (ca sa nu zic minciuna) dar efectul a fost unul clar si tintit in conferinta… Eu nu stiu de ce ne mai obosim…

  2. Mda, de parca ar exista un singur tip de “pad of paper” cu o masa standard… Cu siguranta e mai usor decat un model anume de “pad of paper”.

  3. tinand cont ca pana la urma avem tot 10 ore de utilizare eu zic ca e foarte bun gramajul de 312 grame. e cam singura cu performantele astea. si la celelalte ipaduri de pana acum cu timpul de folosire nu au mintit.

  4. Rares, ma faci sa rad…este o “ea” pt ca este tableta…desigur este si un “el” daca vrei sa-l numesti iPad mini… Daca l-am denumi in english ar fi un “it” adica un “el/ea” pt obiecte…yeah…that’s it!!! Nu conteaza cum il/o numesti, ci conteaza ce e “tare”