Prima Pagina aplicatii LinkOpener elimina necesitatea de a mai parasi aplicatiile cand deschizi anumite link-uri...

LinkOpener elimina necesitatea de a mai parasi aplicatiile cand deschizi anumite link-uri web

Safari

  Majoritatea aplicatiilor disponibile in App Store ne obliga sa deschidem in Safari link-urile disponibile in ele, insa unii dezvoltatori s-au gandit sa includa si browsere native in propriile aplicatii, asa ca orice link disponibil in ele este deschis fara Safari. Avand in vedere ca nu toti dezvoltatorii gandesc asa, tweak-ul LinkOpener a ajuns in Cydia si el ne permite sa deschidem orice fel de link-uri direct in aplicatiile pe care le utilizam si nu in Safari. Tweak-ul deschide link-uri catre Facebook/Twitter/YouTube/Ebay, insa probabil in curand va suporta orice fel de website-uri.

This tweak opens links to websites in their App Store app. For example, opening a Twitter profile link will make it open in the Twitter app rather than Safari. Currently supported links are Twitter and Facebook profiles, YouTube videos and eBay searches. If you’d like a link to be added to this tweak, send the developers an email via the “Author” link above.

  LinkOpener este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Claudiu daniel

    Bun… astfel daca ai deschis ceva in Safarii nu mai pierzi timp sa reincarci …. Off topic…Cu 5.1.1 daca ascult un post de radio si deschid altceva i-mi inchide radio ul cea ce cu 4.3.3 nu pateam. Nu stiu daca exista vreo setare pt asa ceva !?…

  • Boogie

    Claudiu, Off topic și eu, NU POT SĂ CRED că ai scris așa! Sper din toată inima să NU FII ROMÂN, ca să ai totuși o scuză!