Prima Pagina aplicatii Varsta medie a utilizatorilor de tablete este mai mare decat cea a...

Varsta medie a utilizatorilor de tablete este mai mare decat cea a utilizatorilor de smartphone-uri

  Anual se fac tot felul de studii interesante in legatura cu modurile in care ne utilizam tabletele, iar cei de la Flurry au astazi pentru noi un studiu in care ne spune varsta medie a utilizatorilor de tablete si smartphone-uri, insa nu doar atat. Pentru inceput va spun ca varsta medie a utilizatorilor de tablete este 34 de ani, in timp ce varsta medie a utilizatorilor de smartphone-uri este 30 de ani. Daca va uitati la graficul de mai sus, veti observa ca dupa 35 de ani, majoritatea utilizatorilor prefera tabletele in locul smartphone-urilor, un lucru destul de logic.

  In ceea ce priveste modul de utilizare a celor 2 tipuri de terminale mobile, tabletele sunt in principal utile gamerilor, in timp ce smartphone-urile sunt foarte des folosite pentru a accesa retele sociale si a folosi aplicatii utilitare. Pe tablete lumea nu prea este interesata de aplicatii utilitare, insa sta pe retelele sociale si foloseste aplicatii cu ajutorul carora pot vizualiza continut multimedia. La final ramane timpul de utilizare pentru aceste terminale mobile si tabletele ies din nou pe primul loc.

 • Andrey

  Toata lumea vrea un smartphone pentru jocuri ca si mine.De ce nu laptop?Pentru ca nu este portabil + ca un smartphone face tot felu de chestii.Daca mi-ar face si de mancare ar fi raiul pe pamant.:)

 • Sericristi

  Daca ar avea jb ar face si mancare

 • Hybrid

  Ma intreb oare de ce sunt asa mari cifrele cand vina vorba de gaming pe touch screen…un Gamer hardcore ar intelege asta

 • alin

  e normal, pentru ca smartfone are orice copil, tableta e mai scumpa si mai greu de carat pentru a filma in clasa sau cine stie unde sau oentru a posta pe Fbuci