Apple vinde stocul initial de tablete iPad 4

  Vineri Apple a deschis o sesiune de precomenzi pentru iPad Mini si iPad 4, ieri a reusit sa vanda complet stocul initial de tablete iPad Mini, azi a reusit sa vanda complet stocul initial de tablete iPad 4, si da, au trecut multe zile intre aceste evenimente. Adevarul este ca era de asteptat ca iPad Mini sa nu se vanda in milioane de exemplare chiar din primul weekend, iar in ceea ce priveste iPad 4, doar entuziastii au facut probabil o achizitie, restul clientilor care detin iPad 3 uitandu-se probabil cu furie la magazinul Apple.

20 COMENTARII

  1. Cine are Ipad 2 si nu a luat 3 pana acum, e cel mai bun moment pentru achizitia Ipad 4. Cei care au cumparat 3-ul mai demult au luat-o in barba!, pe principiul “twice asS fast FUCKED”.

  2. Ma intreb daca se poate schimba in Romania, un iPad3 cumparat acum 2 sapt cu noul iPad4?! Aveti ceva info ? Ca erau ceva zvonuri pe aici imediat dupa lansarea iPad4.

  3. Numai un cretin ar cumpara astazi asa ceva daca are Ipad3 sau chiar 2 ,cazul meu.Pentru ce? Sa arunci banii pe fereastra? A, se vor gasi unii ca are nu stiu ce in plus ca face si aia si aia etc.Este cea mai mai mare prostie.Nici nu vreau sa ma gandesc ce faceam daca luam Ipad 3!! Cred ca ar fi fost un bun motiv ca renunt definitiv la Apple!Sigur ca sunt multi inconstienti pe lumea asta si din asta traieste Apple dar un om rational cu scaun la cap nu schimba cel putin doi ani un produs Apple.Oricare ar fi el! Poate chiar trei ani! Si eu am fost cotizant serios la ei dar dupa cum vad ca arata Windows 8 ma gandesc serios sa fac o schimbare radicala.

  4. Este diferenta intre ipad 2 si 3 am observat cand am facut upgrade-ul desi initial am considerat ca nu merita. Insa acum e riscant dupa mintea mea sa iei ipad 4 cand prin primavara vara sunt mai mult ca sigur ca noul ipad 5 va aparea cu design asemanator cu al ipadului mini si procesor a7, care mai apoi in toamna va fi pe iphone 5s si tot asa…

  5. E diferenta intre orice produs de la o generatie la alta. Ca noi nu ne permitem sa tinem pasul cu ele…e vina noastra, nu Apple e nesimtita. Altii isi permit, iar noi ii facem inconstienti daca vor sa aive ultimul gadget. Problema e la noi, cu siguranta. Apple cand scoate un produs nu se gandeste la romani, la ce le face Basescu si ca nu sunt bani de pensii. Sunt milioane de oameni pe planeta cu peste 5000 $ salariu sau castig din afacere…iar pentru ei 6-7-800 de $ / € pe an pt un produs nou e floare la ureche. Ba chiar isi permit sa faca de sarbatori cadouri aceste deviceuri scumpe…deci clienti sunt.
    Eu am o alta intrebare: La evomag e reducere 100 lei la noul iPad. Cum imi dau seama daca se refera la iPad 3 sau 4? Ca amandoua sunt noul iPad.

  6. Pt vasi e vorba de ipad 3 , te uiti la specificatii si iti dai seama despre ce model e vorba. Sunt pe jumatate de acord cu ce ai spus, frustrarea nu o au doar romanii sa stii, poti urmari si forumurile apple si vei observa ca frustratea e la nivel global.
    Pt inc da pe de o parte ai dreptate , dar serios acum cand iti planifici achizitia unui gadget o faci luand in considerare performantele, pretul si longevitatea lui. Frustrarea celor cu ipad 3, ca si a mea a fost anuntarea neasteptata a unui nou model pt aceiasi bani. E ca si cum iti iei azi iphone 5 si peste o saptamana la aceeasi bani apare 5s sau 6 . Adica trebuie sa existe o perspectiva sa stii cand un produs este la inceput de viata, mijloc sau sfarsit. Apple din punctul meu de vedere au cam pacalit cluentii la faza asta dar asta e viata, din greseli invatam si pe viitor suntem mai atenti la achizitiile care le facem.

  7. @Georgian…nu de noi cei de pe blog care avem habar de produse vorbesc, ci de clientii care poate isi iau primul produs Apple. Mi-am dat si eu seama ca e vb de iPad 3, dupa procesorul A5x…dar cine nu stie acest mic detaliu? Pe ambalaj/cutie nu scrie nimic de procesor, rami…generatia 3 sau 4….toate sunt noul iPad! Iar magazinele induc in eroare necunoscatorii. Au vazut la tv sau pe site-ul oficial noul iPad, s-au convins sa-l cumpere…iar ei de fapt cumpara vechiul iPad … si s-ar putea sa nu-si dea seama niciodata de greseala facuta, daca nu e interesat de bloguri/forumuri/deviceuri Apple.
    Am fost si eu frustrat vreo 2 ore dupa care m-am calmat. Si eu exact acu o luna mi-am luat iPad 3 de la Orange cu ab 14 € pe 2 ani…32 Gb, 2500 lei cu smartcover. Crezi ca nu as mai fi asteptat o luna sa-mi iau 4? Dar asta e. Indiferent ce apare, urmatorul va fi peste 2 ani, cand imi reinnoiesc abonamentul. Sincer…la ce folosesc eu tableta…nu simt nevoia de alt procesor.

  8. Vasi vezi ca te cam contrazici singur.Ori nu avem noi bani cum spui in primul post ori nu mai merita sa schimbi cum spui in ultimul…….Eu stiu care e adevarul.

  9. Eu nu ma contrazic. Cand am zis ca nu avem bani, m-am referit per total, la poporul roman, care, cel putin conform statisticilor (nu dupa numarul de masini si vile de lux) e un popor aproape sarac.
    Daca ma refer la mine doar, ma incadrez in categoria de mijloc…nici bogat, dar nici sarac. As putea sa fac un efort minim, sa vand iPad 3, sa mai pun putin si sa-mi iau 4. M-am ofticat un pic ca puteam sa-l am fara acest mic efort, daca mai stateam o luna. Sunt sigur ca de sarbatori o sa fie si ceva mai bun in abonament (mai multi gb sau o mica reducere la ab) si iar ar fi trebuit sa astept. Si mai erau 3 luni si iesea iPad 5. Si tot asa asteptam si stateam fara.
    Asa ca am hotarat sa-l schimb peste 2 ani, chiar daca in martie iese iPad 3D la acelasi pret. 😉 pentru ca:
    1.Am bani, dar muncesc pentru ei, si nu ii scot din buzunar la orice tentație.
    2.Imi respect deciziile proprii, si daca am zis ceva, asa ramane.
    3.Cum am zis mai sus, la ce folosesc eu tableta, sunt peste 100% satisfacut de ecran, fiabilitate, baterie, iOS, viteza la navigare. Chiar nu simt lipsa unui A6 desi sunt constient ca e mult mai rapid noul procesor.

  10. Eu am achizitionat in 20.09.2012 o tableta ipad 3 de la un magazin din Germania, mai exact Media Markt. Ce credeti voi, Zaone, ar exista vreo sansa sa-l pot schimba cu un ipad 4?
    Multumesc!

  11. Csi02
    Eu zic ca da, te poti duce cu bonul si produsul!! Si le poti spune k nu esti multumit de el, se blochiaza…
    Ei sun obligati sa iti schimbe produsel, in caz de nu !! Vei suna la protectia consumatorului!
    Hai k o facem si legal daca vor :-)))

  12. Ptr. Vasi

    Ce legatura are frate Basescu si pensia cu iPad 4? Ce, tu esti distrusul ala de Ponta care pentru orice esec al lui, da vina pe Presedintele tarii? Sau bunica-ta vrea un iPad de Craciun si nu-i ajunge pensia? Ajut-o tu cu niste bonuri de masa da’ nu mai da vina pe comete si asteroizi ca nu-ti permiti tu sa iei cu banu jos un iPad (asa e, ai facut credit la Orange).

  13. @Adrian….iti place conversatia sau doar sa ne contrazicem degeaba? :))
    Mai citeste odata ce am scris: NU are legatura Basescu, nu intereseaza pe Apple ce pensii sunt pe-aici. Tu ma intrebi ce legatura are Basescu?
    Iar in legatura cu abonamentul la Orange, da, e un fel de credit. Dar daca imi luam iPad la liber, ma duceam dupa aia sa-mi fac ab de date la Orange, deoarece am nevoie de net pe tableta. Si daca gandesti un pic logic, oricati bani ai avea, in situatia asta ai fi luat de la Orange tableta, deoarece am economisit ~ 1000 lei.