iPhone 5 – iata preturile pentru care il poti cumpara de la Cosmote

   Mi s-a spus ieri ca astazi urmeaza sa fie publicate preturile in baza carora veti putea achizitiona un terminal iPhone 5 de la opratorul de telefonie mobila Cosmote si iata ca ele sunt acum disponibile pe website-ul companiei. Uitandu-ma rapid la preturi, observ ca la Cosmote aveti iPhone 5 la cel mai mic pret de achizitie din tara noastra, pretul fiind desigur subventionat de operator,  abonamentul Smart XXL avand totusi un dezavantaj, traficul de internet care putea fi ceva mai consistent.

  Maine seara Cosmote va organiza un eveniment pentru lansarea iPhone 5, evenimentul va avea loc la magazinul Cosmote din Bd. Magheru, Nr. 35, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana, iar terminalul va fi disponibil pentru achizitie incepand cu 2 noiembrie ora 0:00, insa doar pentru abonati. Incepand de vineri terminalul ar trebui sa fie disponibil in magazinele Cosmote, si probabil Germanos, din intreaga tara. Marele avantaj al iPhone-urilor cumparate de la Cosmote sta in faptul ca ele sunt vandute decodate.

UPDATE: Aici gasiti si orasele in care Cosmote are magazine.

32 COMENTARII

  1. Eu tot dau refresh la articol sa vad cum vin “marea” de oameni “destepti” sa-si dea cu parerea ca e prea scump.
    Pe scurt, Cosmote are cea mai buna oferta + faza cu neverlocked insa daca esti addicted la servicii ce folosesc internetul (Spotify/Pandora; Mail; Safari) si esti la metrou sau speri sa ai pe iPhone 5 LTE, ai mult de asteptat.
    Parerea mea ca Orange are cel mai bun pack + ca iti ofera siguranta ca seriviciile lor merg ok.
    Internetul la Orange, la momentul de fata, este cel mai bun, oricat ar zice Vodafone ca azi lanseaza LTE.

  2. Mda… Eu incerc de o saptamana sa il cumpar, la Orange nu ma lasa sa imi fac prelungire, la liber nu il dau, la Vodafone nu vor la liber(desi pe site e afisat), nici la Cosmote… Halal tara, vreau sa le dau bani si nu ma lasa.

  3. Voi realizati ce vorbiti? Numai abonamentul pe 2 ani costa 1339 euro + 999 ron telefonul! E ieftin nu? La banii astia prefer sa il iau la liber

  4. Mare smecherie. 1649 versus 1699 la Orange. Tot scump fata de 4/4S cand au fost lansate. Acum avem de ales: internet-Orange sau neverlocked-Cosmote.

  5. Daca v-ati luat i4 la ab 28euro de la cosmote la prelungire iphone 5 il cumparati cu 999 ron iar in cazul in care ati lasat o suma drept garantie o puteti recupera.

  6. Astia nu mai au de gand sa ieftinesca 4 si 4s acum ca sunt cu una respectiv 2 generatii in urma?? Iphone 4 e chiar exagerat de scump;la pretul asta mi-am luat 4s acum un an.. doamne ce oameni..

  7. Cel mai mic pret dintre toti operatorii romani,eu am abonament la Vodafone si la Cosmote dar cred ca o sa fac prelungire la ab la Cosmote,ca merge net-ul mai naspa,asta e,mai mult folosesc wireless-ul(am si acasa si la lucru).De ex la Vodafone la un abonament de 29 euro(Mega 17 Smartphone 1GB) cel de 32 giga(ca pe mine acesta ma intereseaza) costa 529 de coco iar la Cosmote la un abonament comparabil,de 28.52 coco,terminalul costa 2099 de lei,care la cursul de azi al BNR-ului(4.5370) inseamna 462.64 de coco,adica cu 66.36 coco mai ieftin!!!! Si asta in conditiile in care terminalul vine neverlocked(nu mai trebuie sa platesc nesimtita suma de 50 de euro ca sa mi-l deblocheze cei de la Vodafone ca sa nu pierd garantia) si datele sunt la fel(1 giga) iar la Cosmote pot sa sun si international din minutele alocate pt convorbiri nationale,ceea ce la Vodafone iarasi nu exista).Din pacate doar la anul prin august-septembrie imi pot lua 5-ul :-((

  8. @Radu:scrie pe poza si pe site,la ab Smart XXL de 55.80 coco/luna Iphone 5 de 16 gb este 999 de lei.Si ma gandesc ca indiferent daca-ti faci un ab nou sau il prelungesti pe cel existent,ca asa e logic.

  9. este mai ieftin cu 5 euro (la abonament de 28,5) fata de orange la abonment de 31 de euro .
    Sunt preturi preamari fata de alte tari din comunitatea europeana , ce sa mai vorbim despre deprecierea celorlalte versiuni care nu exista (preturile sunt chiar mai mari)
    De la 1 mai iphone 4s sa ridicat de la 1000 ron la 1399 ron la abonamentul de 28,5 ……aceeasi nesimtire au facuto si cei de la orange si vodafone……Iphone 4 ramane la acelasi pret desi este lansat cu 2 versiuni in trecut ,,,, traim intr-o tara in care se fura cat se poate si nu exista termenul de bun simt

  10. Ce tarani. S-au vorbit toti intre ei si in loc sa scada preturile la versiunile anterioare, ei au marit preturile la generatia actuala. Sa-i ia draq pe toti, ca parca se duc cu valizele de bani in pamant, cocalarii draq. Iar pentru cei carora li se par normale preturile, si chiar ieftine, inseamna ca nu urmaresc evolutia preturilor de la o generatia la alta in tari civilizate.

  11. la prelungire de la i4 sau i4s pret maxim la achizitie i5 e 999 (poate fi mai mic functie de ce abonamente ai, cate etc – eu am 3 abo – 2 i4 de 28 si un i4s de 28 – mi-au oferit i5 la prelungire cu 650 ron – sunati la ei si vedeti ce va pot oferi la prelungire)

  12. Mor când văd imbecili care tratează abonamentul lunar ca şi cum ar fi o rată pe care o plateşti la telefon şi se apucă sa facă socoteli, să demonstreze că te costa 87436296230857095871 de lei telefonul în doi ani!
    Şi serviciile??? Acasă e interentul/curentul/cablu gratis sau e o “rată” lunară?

  13. Am vorbit la rel cu clientii acum 5 min. Prelungirea unui abon de 28e, pentru iphone 5 o sa aiba un pret maxim de 1260 lei si poate ajunge pana la 999 lei depinzand de valoarea facturilor platite in ult 10 luni. Mi s-a spus sa merg de vineri in orice magazin cosmote ca sa aflu exact de ce reducere beneficiez .

  14. Cosmote Romania Draga Daniel, pretul maxim al modelului iPhone 5 in cazul prelungirii contractului pentru 24 de luni pe planul tarifar COSMOTE Smart L este de 1269 RON (pentru varianta de 16 GB), 1716 RON (pentru varianta de 32 GB), respectiv 2218 RON (pentru varianta de 64 GB). Modelele de 32 GB si 64 GB vor fi disponibile la o data ulterioara. Mentionam ca preturile pot fi mai mici, in functie de valoarea medie a facturilor lunare pentru numarul de telefon al carui contract se doreste a fi prelungit, planul tarifar ales si durata prelungirii contractului. Pentru a afla pretul valabil la prelungirea contractului pentru numarul tau de telefon, te asteptam in magazinele COSMOTE incepand cu data de 2 noiembrie 2012.

  15. @RADU

    Am fost la un magazin cosmote si mi-au zis ca reducerea de care beneficiez este de 650 de ron, avand in vedere ca i5 la abonament identic ca valoarea cu al meu adica 28.52 este 1649 scad reducerea de care beneficiez -650 lei si imi da 999 dar mai am si o garantie la ei in valoare de 100 de ron pe care am inteles ca pot sa o recuperez, in concluzie 899 m-ar costa i5.

  16. Eu acum am vorbit cu un operator de la Magheru și mi-au spus ca la prelungire de doua abonamente de 28.50 am o reducere de 604 euro dar nu o pot folosi dacă vreau sa cumpăr Iphone 5.Reducerea este doar pentru celelalte telefoane. Dacă vreau Iphone 5 trebuie sa plătesc 1649 pe telefon ciudat nu? Acum am ieșit din magazin.

  17. danielp: “pretul maxim al modelului iPhone 5 in cazul prelungirii contractului pentru 24 de luni pe planul tarifar COSMOTE Smart L este de 1269 RON (pentru varianta de 16 GB)” Tu ce plan tarifar ai acuma ???