LG Nexus 4 apare intr-un scurt hands-on review (Video)

[youtube]http://youtu.be/KqBR-4jBFVk[/youtube]

  LG Nexus 4 a fost prezentat zilele trecute drept noul high-end din seria Nexus a celor de la Google. Dispozitivul are un ecran True HD IPS Plus de 4.7 inch cu rezolutie 1280 x 768 protejat de Gorilla Glass 2, procesor Snapdragon S4 de 1,5 GHz, 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze Full HD 1080p, baterie de 2100 mAh, NFC si cam atat. Cei de la Slashgear au reusit sa se joace putin cu dispozitivul, in clipul video de mai sus il aveti prezentat si pentru mine design-ul este putin cam urat, insa terminalul pare a fi promitator.

36 COMENTARII

  1. un hands-on mai interesant au facut cei de la engadget,la fel si pentru nexus 10.niste fynctii interesante aduse de android 4.2 mi se par Photo Sphere,Tv Connect prin standardul Miracast si Day Dream

  2. Rabatul @zaone este la castigul lor,numai este de 200$/buc ci e de cativa dolari…marketing agresiv si sincer mie chiar imi place si cum arata:)

  3. @Man: Vad ca ai ceva de cateva saptamani si esti gica contra peste tot. E inutila indiferent unde o baga. Atat timp cat trebuie sa bagi terminalul intr-un dock, e ca si cum l-ai conecta cu un cablu usb la ceva. Same shit. O sa fie utila cand o sa ajung acasa si iphone-ul meu o sa se incarce singur, indiferent unde e in acea casa.

  4. eu zic ca este folositoare acea incarcare wireless…

    1. nu mai stai sa gasesti gaura ca sa bagi incarcatorul :))
    2. iei player cu nfc si suport pt wireless charging pui telefonul pe el si nu te gandesti ca ramai fara baterie in timp ce asculti muzica

    o singura problema ar fi cu wireless charging: dureaza o viata pana se incarca bateria :))

  5. Daca se gaseste o metoda de transmitere a energiei electrice fara fir, chiar si numai pe raza unui apartament, aia ar fi o reusita mai mare ca telefonul insasi, ar revolutiona multe industrii.

  6. @Ză, nu sunt contra nu sunt nici gica, dar asta este situatia pe moment, daca apple iar m-ar face sa zic WOW cu ceva revolutionar, nu doar cu carcasa din aluminiu si sticla atunci o sa-mi cer scuze public, dar asa…..
    🙂

  7. Rabat s-a facut la LTE si atat. In rest, pretul e mic pentru ca ei o sa aiba cativa $ profit. Si iPhone ar fi fost ieftin daca Apple nu l-ar fi vandut la triplul costului de productie.

  8. Z1 de ce esti impotriva la toti cei care cred ca acesta e un device extraordinar .. chiar nu pot sa inteleg ai ceva cu nexus ?!

  9. Asteptam sa vina in romania, il cumparam daca este ok il pastram, daca nu ne intoarcem la iphone
    Sincer abia astept sa mai schimb interfata ios cu androidul

  10. @Zaone nu poti spune de calitatea materialelor pentruca inca nu a iesit si din experienta pot spune ca lg la build e mult mai ok decat samsung…iar cum se vede ca e unibody o sa fie foarte ok…abia il astept:)

  11. @zanoe: Am vazut video-ul de prezentare de la The Verge si ziceau ca e aceeasi sticle de pe iPhone 4 si 4S. Nexus 4 a fost asamblat la cativa km de FoxConn.

  12. La ce design te referi Zaone? Ai uitat cum zicea toata lumea ca Iphone 5 e urat si ca avem de-a face cu un fake ordinar in momentul in care au aparut primele poze pe net ?

    La fanii Apple e multa autosugestie.

    Eu nu vad cu ce e mai prejos Nexus 4 decat iphone 4 in privinta designului…

  13. Cred ca cei de la Google ( nexus ) vor face ca actiunile companiei apple sa scada drastic acest sfarsit de an ( sãrbãtori ).La fel ca multi altii si eu as incerca un android.Pe viitor cred ca voi achizitiona o tableta nexus 10.

  14. @ Man. Încarcarea prin inductie e ceva nou dar nu atat de important. Iphone 5 se incarca de 10 ori mai repede prin cablu si cred ca e o diferenta majora. Si eu as opta p viitor pentru un nexus si asta in primul rand pt pret si specificatii tehnice mult peste iphone si libertatea de a face c vrei fara sa astepti jailbreku luni de zile. Cred ca o sa incerc si platforma android doar ca sa vad ce am de pierdut.

  15. @ Zaone . Daca ai incercat un nexus 4, 7 spune-mi macar cateva lucruri care sa ma faca sa uit de aceasta comparatie intre google si apple.