Bob Mansfield a fost convins sa ramana la Apple deorece Scott Forstall urma sa fie dat afara

  Acum cateva luni de zile Bob Mansfield a declarat ca isi da demisia din cadrul diviziei care dezvolta hardware-ul viitoarelor produse ale companiei Apple, insa Tim Cook a reusit sa il convinga sa ramana la companie inca minim doi ani de zile. Desi divizia sa a fost preluata de un alt SVP, Mansfield a revenit ca si SVP consilier, iar dupa plecarea lui Forstall a preluat o noua divizie care se ocupa de dezvoltarea viitoarelor tehnologii ale produselor Apple. Desigur ca foarte multa lume s-a intrebat ce anume l-a convins pe Mansfield sa se intoarca, iar plecarea lui Forstall pare sa fi fost motivul.

Sources said that Mansfield was actually very serious about retiring, which makes his quick return to Apple all the more curious… As one source close to the company told AllThingsD, “The timing of Bob’s return is notcoincidental.” To begin, Mansfield was not a fan of Forstall’s confrontational management style, and sources said he generally tried to avoid the iOS exec. “It wasn’t a him-or-me situation,” one source said of Mansfield’s return and Forstall’s ouster. “But, put it this way, I think Bob was much more willing to commit to two more years once he knew Scott was on his way out.”

  Forstall nu era iubit de conducerea Apple, avea obiceiul de a se certa cu multi dintre colegii din conducere, Mansfield nu il suporta, il evita si a decis intr-un final sa plece fara sa ceara cuiva sa il concedieze pe Scott, doar ca el sa ramana. Pentru Apple Mansfield pare sa fie mai important decat Forstall, iar Cook avea de mult timp intentia de a reorganiza Apple, si asa l-a convins pe Mansfield sa revina. Au trecut cateva luni de zile de la revenirea lui Mansfield si pana la reorganizare, insa ea a avut loc, Forstall a plecat si multi cred ca asa este mai bine.

  Aceste informatii confirma faptul ca Forstall era de mult pe picior de plecare, chiar daca el poate nu stia lucrul asta, dar adevarul nu il vom sti prea curand.

2 COMENTARII

  1. Nu știu dacă va obliga cineva sa cititi. E ok de citit ca si cultura generală despre Apple. Puteți foarte ușor sa sariti peste dar e mai ușor sa fim rautaciosi ca doar e in natura poporului roman. Pt cei ca voi era mai bine pr vremea lui Nea Nicu. 2 ore de informație prin tv era suficient.