O instanta din Marea Britanie obliga Apple sa corecteze un document publicat pe propriul website referitor la Samsung

  Saptamana trecuta cei de la Apple au respectat partial o decizie a unei instante din Marea Britanie si au publicat pe propriul website un document prin care recunosteau ca Samsung nu a copiat design-ul tabletelor iPad. Documentul publicat de catre cei de la Apple nu i-a multumit pe cei de la Samsung, insa nici instanta care a emis hotararea, asa ca, Curtea de Apel din Marea Britanie a obligat Apple sa corecteze documentul, sa includa doar informatiile de baza fara sa faca referire la alte procese, si sa publice acel text pe prima pagina a website-ului(nu intr-o pagina ascunsa) insa asta impreuna cu publicarea sa in Financial Times, The Guardian, Daily Mail, T3 magazine si Mobile magazine.

  Practic Apple a facut ce a vrut, a publicat un text plin de referinte la unele procese castigate de ea, pentru a minimiza pierderea din Marea Britanie, a publicat doar un link mic pe prima pagina si nu a publicat in ziare de mare circulatie textul prin care recunostea ca Samsung nu a copiat design-ul iPad. Desi avocatii Apple au afirmat ca este nevoie de 14 zile pentru ca un text nou sa fie facut si publicat, judecatorii au fost intelegatori si au stabilit un termen rezonabil de 48 de ore in care schimbarile trebuie facute, inainte ca vreo sanctiune sa fie impusa impotriva companiei.

  Apple a ignorat partial o hotarare judecatoreasca, a facut ce a vrut ea si ma bucur sa vad ca nu judecatorii din Marea Britanie i-au sanctionat atitudinea.