iPad Mini si iPad 4 – lansarea care de fapt nu este lansare

  Desi iPhone 5 a fost in centrul atentiei aseara, in Romania s-au mai lansat doua produse Apple, iPad Mini si iPad 4, a.k.a. iPad cu Retina Display. Daca iPhone 5 a fost un succes si s-a gasit in magazine, despre iPad Mini si iPad 4 nu putem spune acelasi lucru. Teoretic ambele tablete ar trebui sa poata fi comandate incepand de astazi, insa doar iStyle permite utilizatorilor sa plaseze o comanda pentru ambele produse, restul resellerilor spunand ca tabletele nu sunt in stoc, sau ca livrarea se face in 3 – 15 zile lucratoare.

  Vorbim aici desigur despre modelul Wi-Fi Only al ambelor tablete, iar din pacate in Romania ele ar putea fi disponibile doar in unele magazine ale resellerilor, insa stocul este foarte mic. Nici nu prea inteleg de ce a ales Apple sa lanseze 3 produse importante in aceeasi zi, era clar ca lumea nu avea sa le acorde aceeasi atentie si pe plan secund au trecut tabletele. Din pacate aceeasi situatie este intalnita in multe alte tari europene, nu stiu cine a organizat la Apple prostia asta, insa daca John Browett e in spatele ei, atunci ma bucur ca a plecat.

9 COMENTARII

  1. Penibila lansare …am fost azi dimineata la istyle baneasa pe la 11:00 si mi-au spus ca vor afisa tableta ipad mini dupa ora 12:00 !! De tot rasul…

  2. Am fost azi in iStyle , aveau doar un ipad mini expus , cel de acolo a fost amabil si ne-a adus din spate un iphone 5 sigilat sa vedem cum e.
    Intredar , calitate , dar si scump..

  3. In iStyle AFI nu este expus , am cerut noi sa ni-l aduca , si ni l-a adus din spate . In schimb este expus in orange si vodafone AFI