2 noiembrie 2012 a marcat cea mai mare lansare de produse Apple in Romania

  Ieri compania Apple a lansat o sumedenie de produse in foarte multe tari de pe glob, insa in tarisoara noastra avem probabil o premiera, ieri fiind lansate simultan cele mai multe produse ale companiei Apple. iPhone 5, iPad Mini, iPad 4, MacBook Pro Retina Display 13 inch si Mac Mini 2012 au ajuns in magazinele din Romania, si vorbim despre 5 produse importante pentru Apple care pot fi achizitionate la preturi decente in tara noastra.

  Desi vorbim despre un lucru bun, trebuie mentionat faptul ca aceasta lansare a fost destul de dezorganizata, lansarea a 5 produse diferite simultan garantand faptul ca unele dintre ele nu vor ajunge in atentia consumatorilor. iPhone 5 a fost starul acestei lansari, iPad Mini l-a urmat, insa iPad 4, MacBook pro Retina Display 13 inch si Mac Mini 2012 au ramas uitate pentru ca in tara noastra consumatorii nu au puterea necesara pentru a achizitiona mai multe produse Apple noi in acelasi timp.

  Ma bucur sa vad ca Apple aduce noile sale produse atat de repede in Romania, ar fi bine daca le-ar trimite si in numar destul de mare, astfel incat ele sa ajunga pentru toata lumea.

11 COMENTARII

  1. Preturi decente, Zaone?! Mai degraba nesimtite! Tu dintre toti ar trebui sa stii ca preturile Apple la produsele din Romania sunt umflate bine de tot cu pompa (si nu ma refer la rata de conversie dolar/euro).

  2. Buna ziua…. stiu ca nu are foarte mare legatura ce vreau eu sa va intreb acum cu subiectul dumneavoastra… am mai intrebat si nu am primit niciun raspuns… poate ma puteti ajuta… Am un iphone 4s de 16 gb cu abonament pantera 29!!! Toti care compara pantera 29 cu pantera 31 o sa vada ca pentru doar 2 euro in plus ai 500 min in retea si 1500 SMS-uri in retea in plus… As vrea sa imi schimb abonamentul( sa il fac mai mare, de 31 EURO). Ce se va intampla? O sa trebuiasca sa fac prelungire 12/24 luni sau sa platesc o taxa suplimentara? Mentionez ca teleffonul este luat pe o firma! Mi-ati putea raspune? Multumesc anticipat!

  3. am luat aseara iphone 5 de la vdf dupa lupte seculare (telefoanele vor ajunge la clientii pf abia de luni). A meritat insa tot stresul si banii

  4. Cernat28 diferenta de 2euro este ca ai TV mobile, oricand poti sa iti maresti abonamentul la orange dar !!!!… nu mai poti lua din optiuni jos daca vrei sa te razgandesti sa il faci mai mic nu se poate (asta daca esti inca in perioada contractuala) am patit-o eu dar am reusit sa reduc abonamentul pe motivul inregistrarii conversatiei in care nu mi s-a specificat ca nu mai pot sa reduc abonamentul la valoare initiala

  5. Se pare ca problema haloului violet a fost aproape remediata cu urmatoarele loturi de telefoane. Fata de primul iphone 5 pe care l-am luat acum o luna, adus din UK, pot sa va zic ca la acesta luat ieri, testat in acelasi conditii, efectul nu mai este atat de proeminent. Chiar este o imbunatatire:)

  6. Am fost azi prin mai mulre magazine de electronice si toate au iPad Mini pe stoc. La acelasi pret :). Am ales sa il iau de la Media Galaxy.

  7. L-am primit eu azi,de la curierat si am testat camera…..aceleași tente de violet,despre care am auzit,le am la el! 🙁

  8. @Mircea: Diferenta fata de restul UE e de 50 de euro, maxim 100. Dar calculul trebuie facut la pretul de vanzare al euro, nu la ala cu care il cumpara banca, calculele alea cu pretul la care il cumpara banca sunt pentru cei mici care nu au cumparat ceva din strainatate.