Prima Pagina iPad 4 iPhone 5 si iPad 4 sunt mai rapide decat Microsoft Surface in...

iPhone 5 si iPad 4 sunt mai rapide decat Microsoft Surface in ceea ce priveste navigarea pe web

  Microsoft Surface este disponibila pe piata de mai bine de o saptamana si browserul sau a fost testat folosind sistemul peacekeeper dezvoltat de catre Futuremark. Sistemul este special conceput pentru terminale mobile, multe dispozitive de acest gen au fost verificate cu el, iar in imaginea de mai sus aveti afisate rezultatele obtinute de catre ele. iPad 4 se claseaza pe primul loc in acest top, iPhone 5 o urmeaza indeaproape, la mare distanta se afla Samsung Galaxy S III, urmand de iPad 3, iPad Mini si Google Nexus 7.

  Daca ne uitam la scorul Microsoft Surface, observam ca el reprezinta putin peste o treime din scorul obtinut decatre iPad 4, si diferenta este enorma. Acesta este desigur doar un prim test si altele ar putea dovedi faptul ca browserul integrat in Microsoft Surface este mult mai bun, insa deocamdata ne ghidam dupa ce avem.

 • Cosmin Razvan

  dar diferenta in experienta reala? chiar asa de mare e diferenta? yo nu cred … astea sunt niste cifre 🙂

 • vladc

  am mai auzit intrebarea asta – dar diferenta in viata reala….pai in viata reala mai multi aleg iphone decat oricare alt telefon, dar si alea sunt niste cifre; oare ce de ce aleg mai multi iphone, nu pt ca merge mai repede sau merge mai repede doar in baza de cifre si nu conteaza? eu m-am pierdut:)))

 • florin

  daca tot vorbim de teste de care stim cauta…sunspider benchmark si o sa vezi cum nokia lumia 920 si htc wp8x au 914 ms iar iphone 5 are 970 sau ceva de genu` 😛

 • adzzz

  atata timp cat ai o experienta de utilizare CEL PUTIN corecta mie mi se par irelevante aceste teste… fie ca e castigator ipad surface sau cine stie ce android 🙂 si da in sunspider cel mai bun e xtc 8x dar care e diferenta? atata timp cat si pe iph merge la fel de bine… a-ti inteles ideea
  🙂

 • Manu

  De nu au testat si Samsung Note 2? Răspuns: pentru că are 2 GB RAM,procesor quad de 1,6 GHz……

 • Manu

  “De ce” am vrut sa spun..

 • @Manu: Sigur, le era frica … 🙁

 • Mostwnted

  @vladc dupa ani de utlizator de iPhone parca ti se ia de aceeasi interfata care nu s-a schimbat deloc de cand a aparut … au mai adaugat un rand de icoane din 2007 si pana acu si cam atat … si asta ca incarca cu 1-2 secunde mai repede sau mai stiu yo ce e irelevanta in experienta de zi cu zi … nu interactionezi cu testele … yo unu m-am plictisit teribil de iOS !!

 • cosmin_oss

  Si eu m-am cam plictisit de ios dar mai bine plictisit decat nervos, decat android mereu cu veva nou dar plin de lag uri mai bine plictisit dar linistit….
  Aveti alta parere?

 • Mostwnted

  @cosmin_oss da… o sa incerc windows phone … am trecut peste faza cand ma jucam pe telefon … acum o sa incerc si altceva decat iOS si as vrea windows phone 7.5 deocamdata … android nici mie nu-mi place !!