XBOX Surface – competitoarea Microsoft pentru iPad Mini

  iPad Mini abia a aparut pe piata, ea concureaza cu o gama larga de tablete Android, insa printre concurentele sale se va numara in curand si XBOX Surface, o tableta cu ecran de 7 inch dezvoltata de catre Microsoft. Tableta celor de la Microsoft va fi facuta special pentru gameri, ea va avea un procesor Intel, RAM potrivit pentru gaming si va rula o versiune speciala a kernel-ului Windows. Practic Microsoft nu vrea sa ofere ceva complex precum iPad Mini sau Google nexus 7, ci o tableta special facuta pentru gameri.

  Daca Microsoft nu va oferi utilizatorilor aceeasi experienta pe care o ofera celelalte tablete si va incerca sa transforme o consola intr-o tableta mica, atunci rezultatul final nu poate fi bun. Poata dedicata gamerilor este mult mai restransa decat cea in care se inscriu restul tabletelor, decizia de a dezvolta un asemenea produs s-ar putea dovedi a fi gresita, insa Microsoft stie probabil ce face. Deocamdata tableta este dezvoltata in secret in cadrul Microsoft, prea multe nu se stiu acum despre ea, insa vom afla informatii in curand.

10 COMENTARII

  1. inca o decizie “excelenta” marca Microsoft. Ma uimesc din ce in ce mai tare cat de idioti pot sa fie. Sa ai totul, sa te scalzi in bani si sa faci numa tampenii….

  2. nici Windows si nici Xbox nu par sa fie tampenii, judecand dupa cota de piata pe care o au – poate doar pt tine mai crocodilule.

  3. Decizie binevenita. E o nisa in care concurenta e nintendo ds, ps vita . Decat .sa imi iau ipad , mai bine xbox surface .

  4. Eu tableta o tin doar pentru jocuri. Ar fi ideala o tableta pe care sa mearga jocuri performante la fel ca pe psp vita. Daca va aparea voi renunta la ipad.

  5. e o tampenie pentru cei ce nu au macar un iPad 1, toata lumea stie ca in final ajungi sa folosesti iPad-ul pentru gaming si eventual sa cauti ceva rapid pe net datorita faptului ca iese usor si repede din stand by