Prima Pagina Apple iPad Mini vs BlackBerry Playbook (Video)

iPad Mini vs BlackBerry Playbook (Video)

[youtube]http://youtu.be/k5nHIvHmsrg[/youtube]

  BlackBerry Playbook este tableta de 7 inch produsa de catre cei de la RIM, o tableta care din pacate nu s-a bucurat nici pe departe de succesul pe care l-au avut competitoarele sale. Chiar si in lipsa unor vanzari consistente, cei de la RIM au actualizat software-ul tabletei, au continuat sa o vanda, insa in momentul de fata ea nu se poate compara cu restul tabletelor asemanatoare disponibile pe piata. In fata iPad Mini tableta veche de un an si jumatate de zile nu poate convinge vreun consumator sa o cumpere si la baza acestei decizii stau: software-ul, design-ul si hardware-ul, majoritatea inferioare oricarei tablete importante de 7 inch lansate in 2012.

  • Andrei

    haha …. microSD Card….iPad Mini: Never.

  • Richard

    M-am jucat pe un PlayBook in weekend, merge ok, dar softul sau cel putin interfata grafica e de toata jena. Din punct de vedere hardware, au eliminat orice buton de pe fata, are doar volum si on/off in partea de sus. Mi-a luat vreo cinci minute sa intreb cum naiba pot iesi din NFS care rula pe el. Cam naspa per total, nu are lag dar nici nu exceleaza in absolut nimic.

  • Victor Bulgar

    Mie mi-a placut interfata si cum se misca, doar ca asteptam o versiune de 10″, asta e prea mica si cu un bezel prea lat.