Prima Pagina accesorii Braeburn produce un dock acustic interesant pentru iPhone 5 (Video)

Braeburn produce un dock acustic interesant pentru iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/1MbX_T6e55M[/youtube]

  Daca aveti un iPhone 5 si va aflati in cautarea unui dock interesant pentru el, atunci Braeburn Acoustics are un produs pe care poate veti dori sa il testati. Dock-ul din imagini este facut in totalitate din aluminiu, este special gandit pentru a amplifica sunetele reproduse de catre iPhone-ul vostru, deci il puteti utiliza fara probleme si pentru a asculta muzic. Folosind acest dock puteti conecta iPhone-ul la un calculator cu propriul cablu Lightning si in mare el este util pentru orice persoana care vrea sa aiba iPhone-ul in fata tot timpul.

Designed to utilize your existing Apple Lightning Connector and fully adjustable to allow for universal compatibility with all aftermarket cases, the Braeburn for iPhone 5 took an elegantly simple approach to connector compatibility. Simply loop, turn, & lock and the Lightning connector is firmly attached.

  Dock-ul celor de la Braeburn costa doar 25$ si poate fi comandat de aici.

 • Mihai

  Faina ideea, desi ar fi fost mai ok sa-i gandeasca un sistem de sustinere, altul decat mufa.

 • Markus

  @zaone: scuze de offtopic, ai prezentat acum câteva luni un Dock pt auto, care vine in locul radio, era din aluminiu, arata f bine. Poți sa mă directionezi către producator, te rog?
  Multumesc

 • Nope, nici nu-mi aduc aminte despre ce e vorba.

 • Markus
 • dragos

  Dar dock-ul oficial cand apare? sau e lansat deja si nu-l gasesc eu?! Pentru iPhone 5 intreb desigur.

 • AlexMihail

  De la Apple momentan nimic,Belkin urmeaza sa lanseze un dock si inc.auto