Prima Pagina Apple iPad Mini este cea mai populara tableta cu ecran de 7 inch...

iPad Mini este cea mai populara tableta cu ecran de 7 inch (Video)

  EyeTrackShop, o companie specializata pe testarea popularitatii terminalelor mobile disponibile acum pe piata, a dorit sa vada cat de usor de recunoscut este tableta iPad Mini in comparatie cu Google Nexus 7, Nook HD sau Kindle Fire HD. Ei au verificat reactiile a peste 600 de utilizatori si iPad Mini a fost tableta care a avut parte de cea mai multa atentie, tableta care a fost cea mai usor de recunoscut, iar tot iPad Mini a general cel mai mare interes pentru o viitoare achizitie.

  Persoanele testate au vazut initial tabletele, apoi le-au fost prezentate materiale promotionale ale lor si in final au fost intrebate ce ar cumpara, iar iPad Mini a avut o intentie de cumparare cu 40% mai mare decat cea a altor tablete. Avantajele tabletei iPad Mini stau in faptul ca ea este usor de recunoscut si in faptul ca Apple stie sa faca materiale promotionale bune, iar deocamdata se pare ca nicio tableta competitoare nu are sanse sa genereze vanzari mai mari decat ea.

PS: Clipul video este flash.

 • catamorariu

  E incredibil…si a aparut abia de cateva zile!

 • LucianC

  Adevarat de incredibil ca m-a facut sa o cumpar din prima zi, si asta fara sa citesc prea multe despre ea.

 • catamorariu

  Si cum e?, e asa usoara cum se zice? Eu vreau neaparat cu retina, mai am de asteptat.

 • Andrei78

  E foarte usoara in comparatie cu iPad3/4.

 • LucianC

  Cum sa fie ? E cu mult peste cuncurenta in ciuda faptului ca nu are procul tactat la un clock mai mare dar nici nu are nevoie. Ecranul in schimb e piesa de rezistenta se vede asa de bine ca nu suporta comparatie, luminozitatea o tin la mai putin de jumatate pentru ca nu ai nevoie de mai multa lumina. Eu inca am tzipla cu care vine si tot se vede bestial, nu vreau sa-mi inchipui cum se va vedea dupa ce o voi da jos de tot, dar asta dupa ce imi pun folie pe ea. am incercat si tablete de la concurenta dar nu au rezistat mai mult de o saptamana, de fapt pe prima am dus-o inapoi a doua zi iar pe a doua dupa vreo 5 zile. Cred ca la cum se vede nici nu cred ca i nevoie de Retina Display la diagonala asta. Nu stiu daca se va observa diferenta, si chiar daca e sa fie vreo diferenta ea va fi sigur foarte mica.

 • Drs

  Lucian tu vorbesti doar asa… Adica ai nevoie de retina display pe iphone de 3.5 si nu ai pe ipad de 7? Hmmm, nu prea prezinti incredere 🙂

 • Alexis

  Pai ce poată sa zica? Jucaria cea noua este foarte tare.
  Da este pt ca se vede destul de bine datorită iluminarii si încă ceva ecranul in formatul acesta da spatialitate.
  In test, procesorul așa cum e lăsă de dorit: lansez o aplicație si mi-o închide. Nici Safari nu a scăpat. Rezoluția lăsă de asemnea de dorit: e un fel de win2000.

  Pt. citit îl recomand si pentru notite pe document, cum ar PDF.
  Iar acuma sunt in căutarea de stylus. Poate îmi poate recomanda cineva unul bun? Acuma poate vad utilitate lui in tabela Samsung Note, deoarece pana acuma foloseam laptopul si iPhone-ul, iar in prezent simt nevoia de un stylus cu o acuratete mai mare decât propriul deget.

 • LucianC

  @Drs: poate ai dreptate dar incarca pagina http://www.flanco.ro si compara cu ce tableta vrei de la concurenta si ai sa vezi diferenta. Eram in magazin la Flanco si cautam o tableta cam la vreo 1000 RON, asta dupa ce am inapoiat Allview-ul inapoi la Emag, citisem eu ca ar fi un Evolio Aria care sparge tot, in timp ce o butonam am aruncat privirea si la Eboda de langa aceasta si am incarcat si pe ea pagina lui Flanco, evident ca Eboda se vedea mai clar dar nu era la fel de luminoasa ca Evolio, cand am vazut ce diferente sunt intre ele mi-am luat gandul de la ieftineli, drept urmare a doua zi a fost lansat mini iPad-ul pe care l-am luat imediat fara prea multe probe. Mentionez ca am si un iPhone 4 de aproape 2 ani care se comporta ok.

 • Hybrid

  Pacat ca unii pupa in fund Apple chiar daca scot un produs “outdated” dar na domne are marul muscat pe spate 🙂