iDevice-urile sunt principalele terminale mobile pe care utilizatorii vizualizeaza continut video

  In ultimul an numarul de persoane care vizioneaza continut video de pe terminale mobile a crescut extrem de mult, iar iPhone-ul si tableta iPad genereaza 60% din toate vizualizarile facute pentru clipuri video. Desi iOS-ul a pierdut din cota de piata detinuta in aceeasi perioada a anului trecut, el isi mentine suprematia si lansarea iPad Mini nu va face alteva decat sa ii intareasca pozitia. Studiul care a relevat aceste informatii a fost facut analizand peste 14 miliarde de vizualizari facute pentru clipuri video, deci are o relevanta corespunzatoare.

  Vizualizarile video generate de pe PC-uri au scazut in ultimul an si vor continua sa scada pe masura ce terminalele mobile vor deveni din ce in ce mai populare, insa acest lucru este normal intr-o era in care tabletele ajung anual in casele a zeci de milioane de oameni.

3 COMENTARII

  1. Eu prefer oricand sa ma intind in canapea sa stau comod sa privesc la un ecran mare,nu sa stau chinuit sa ma uit in cutiuta aia mica….

  2. Eu cand aveam desktop foarte slab si monitorul de 17-18 inch , preferam sa vad doar pe tableta filme, acum cu ecran mare , s-a cam impartit treaba.