Prima Pagina iPad iDevice-urile sunt principalele terminale mobile pe care utilizatorii vizualizeaza continut video

iDevice-urile sunt principalele terminale mobile pe care utilizatorii vizualizeaza continut video

  In ultimul an numarul de persoane care vizioneaza continut video de pe terminale mobile a crescut extrem de mult, iar iPhone-ul si tableta iPad genereaza 60% din toate vizualizarile facute pentru clipuri video. Desi iOS-ul a pierdut din cota de piata detinuta in aceeasi perioada a anului trecut, el isi mentine suprematia si lansarea iPad Mini nu va face alteva decat sa ii intareasca pozitia. Studiul care a relevat aceste informatii a fost facut analizand peste 14 miliarde de vizualizari facute pentru clipuri video, deci are o relevanta corespunzatoare.

  Vizualizarile video generate de pe PC-uri au scazut in ultimul an si vor continua sa scada pe masura ce terminalele mobile vor deveni din ce in ce mai populare, insa acest lucru este normal intr-o era in care tabletele ajung anual in casele a zeci de milioane de oameni.

  • Hybrid

    Normal ca preferi sa te intizi pe canapea cu Tableta si te uiti la un filmulet pe Youtube decat pe un Desktop

  • chicodex

    Eu prefer oricand sa ma intind in canapea sa stau comod sa privesc la un ecran mare,nu sa stau chinuit sa ma uit in cutiuta aia mica….

  • Sorin Vestemean

    Eu cand aveam desktop foarte slab si monitorul de 17-18 inch , preferam sa vad doar pe tableta filme, acum cu ecran mare , s-a cam impartit treaba.