Dial iti permite sa suni sau sa trimiti un mesaj oricarui numar cu ajutorul unui simplu gest

  Dial este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti suna sau trimite un mesaj oricarui numar prin efectuarea unui simplu gest. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS si va permite sa inlocuiti Siri, SpotLight sau task switcher-ul cu deschiderea unui dialer si a unui meniu care va permite sa sunati sau sa trimiteti un mesaj text numarului de telefon tastat. Totul este foarte simplu si usor de utilizat, iar din meniul de setari a tweak-ului puteti alege rapid metoda de activare.

At it’s core, the iPhone, is a phone. Why should you have to locate your phone application, and then open the dialer panel to call someone? With this new tweak, you can select from settings, to launch a dialer from your SpringBoard in many different ways. You can launch a dialer in place of SpotLight, in place of Siri, in place of the switcher, or even all three! This tweak is bringing the simplicity of a “phone:, back to your iPhone.

  Dial este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu terminalul iPhone.

3 COMENTARII

  1. Am vazut la cineva la ip4 MultiCleaner care este superb insa vad ca nu mai este acum ,stie cineva sau altceva care sa fie la fel sau pe aproape?