iPhone 5 poate fi placat cu aur sau imbracat in piele de crocodil daca ai cateva mii de euro la dispozitie

  Dupa tabletele iPad Mini placate cu aur, poate sunteti interesati sa cumparati un iPhone 5 imbracat in piele de crocodil. Cei de la Golden Dreams au decis sa inregistreze acum precomenzi pentru a placa cu aur galben terminale iPhone 5 atat pe carcasa de aluminiu, cat si pe benzile laterale, insa daca doriti ceva special, atunci puteti inlocui aurul de 24k cu piele de crocodil. Aceasta va fi aplicata doar pe carcasa de aluminiu, benzile laterale fiind placate cu aur galben pentru a ii oferi un aspect aparent placut.

  Nimeni nu stie deocamdata cat costa un tratament de genul acesta, insa cei interesati sigur vor trebui sa scoata cateva mii de euro din buzunare.

17 COMENTARII

  1. Hai terminati cu prostiile de genul ”pt. manelari” etc. Exista oameni care traiesc intr-un lux suprem. Intr-un decor de ultra-lux telefonul s-ar contopi perfect.

  2. Ar fi tare un superhero din asta, care-ti fura emblema de pe mercedes, o duce s-o placheze cu aur si ti-o monteaza inapoi.

  3. Cunosc o pitzipoanca, amanta unuia din aia care dorm prin parlament, are I4S cu carcasa placata cu cristale swarsky, luata de la reprezentanta din Paris. Fata nu stia ca telefonul ei are si posibilitatea de internet prin 3G, statea pe net doar de acasa pe WiFi sau prin cafenelele unde o mai arde ea. Cand i-am activat optiunea din meniu, mi-a zis : “Uaau, tu chiar te pricepi la Iphone”.

  4. Câteva mii de euro pt o nimica toată ? Cu 1500 de euro imi îmbrac tot interiorul mașinii in piele, sa imbrac iphone’ul de ce ar costa mii de euro?

  5. @Mareane costa 1500 de euro sa iti imbraci iphoneul in piele de crocodil,nu de oaie,crocodili sa stii ca nu cresc la stana,daca tu iti imbraci masina in piele de crocodil esti mare….