vJay pentru iPhone este disponibil in App Store, iti permite sa mixezi clipuri video in timp real(Video)

  Vjay este o aplicatie pentru iDevice-uri care va permite sa mixati clipuri video in timp real, versiunea pentru iPad este disponibila de cateva luni de zile in App Store, insa versiunea pentru iPhone a fost lansata abia astazi. vjay permite utilizatorilor sa aplice in timp real efecte clipurilor video, iar in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care functioneaza totul pe iPad. Aplicatia ne permite practic sa aplicam in timp real efecte pentru clipuri video si sa combinam doua stream-uri video pentru a genera un singur clip, totul foarte simplu si usor.

vjay transforms your iPhone or iPod touch into a cutting-edge mashup machine, directly integrated with the media libraries on your iPhone or iPod touch. Mix and scratch your favorite music videos from iTunes or combine songs from your music library with personal video footage into an interactive audio visual experience. You can even use the built-in camera on your device to add your very own clips to the mix with added special effects. The first of its kind on the iPhone or iPod touch, vjay lets you create fun video mashups, display directly to a TV, or record your performances live to share instantly on Facebook or YouTube.

  Avand in vedere ca vorbim despre procesare video in timp real, aplicatia are nevoie de destula putere pentru a rula fara probleme, insa iPhone 3GS/4 o pot rula, deci o puteti incerca fara probleme. Aplicatia nu este conceputa doar pentru cei care chiar se pricep sa editeze clipuri video, oricine putand utiliza optiunile din aplicatie pentru a aplica efecte interesante oricaror feed-uri video. Partea cea mai interesanta a acestei aplicatii este ca sistemul AirPlay a fost implementat in ea si cu ajutorul sau puteti transfera feed-ul video din tableta pe un televizor si sa editati continutul vazand schimbarile pe ambele ecrane in acelasi timp.

  Versiunea pentru iPhone/iPod Touch este disponibil la pretul minim in App Store, insa versiunea pentru iPad este disponibila la un pret mai mare.

[youtube]http://youtu.be/0AlyX3re28k[/youtube]

Pretul initial:
Nume:
vjay for iPhone

0.89

s





Developer: algoriddim GmbH
Categoria: Music


Descriere: INTRODUCTORY SALE FOR A LIMITED TIME ONLY

NOTE: This app requires iPhone 4S, iPhone 5, or the new iPod touch (5th generation)

——————————————————

Introducing vjay for iPhone – the mashup machine for your music and v…


Dimensiunea aplicatiei este: 334.6 Mb


3 COMENTARII