Google Maps pentru iOS se apropie de lansarea in App Store, Google o testeaza cu persoane din afara companiei

  Google Maps pentru iOS este de ceva vreme in proces de dezvoltare la Google, iar acum aflam ca o versiune aproape finala a aplicatiei este testata de catre persoane din afara companiei americane. Aplicatia Google Maps pentru iOS va include un sistem de navigatie turn-by-turn, va concura cu iOS 6 Maps, insa deocamdata nu se stie cand va fi disponibila in App Store. Din moment ce Google o testeaza in lumea reala, ne putem astepta ca pana la sfarsitul anului sa avem aplicatia in terminale, asta daca Apple va grabi procesul de verificare al ei.

Google has distributed a test version of its new mapping app that will work on Apple’s iPhones to some individuals outside the company, said a person with direct knowledge of the matter. Google has been putting the finishing touches on the app before submitting it for approval to the Apple iTunes store, this person said, though it’s unclear exactly when that will happen.

If Google’s new mapping app is accepted into the iTunes store, it will directly compete against Apple’s new mapping software that is …

  Mergand mai departe, cei de la WSJ afirma ca Eddy Cue este ocupat acum cu imbunatatirea sistemului iOS 6 Maps, insa procesul este de durata si vor trece cateva luni de zile pana in momentul in care vom vedea imbunatatiri semnificative. In final se pare ca Google Maps va ajunge in curand in terminalele noastre, speranta este ca aplicatia sa fie mai buna decat cea disponibila in iOS 5, dar Google a grabit dezvoltarea ei, deci nu va faceti sperante prea mari in legatura cu functionalitatea.