Sony recunoaste ca iPhone 5 si Samsung Galaxy S III sunt superioare propriilor produse

  In ultimii ani compania Sony nu a reusit sa aduca pe piata smartphone-uri cel putin la fel de interesante precum ale Apple, Samsung, Google sau HTC, iar intr-un interviu pentru Financial Times Deutschland, unul dintre managerii companiei a recunoscut acest lucru. Smartphone-urile nu reprezinta singurul segment in care Sony a decazut deoarece nici tabletele lansate in ultimii ani de catre companie nu au fost convingatoare si in interiorul ei exista dorinta de a face schimbari importante.

We will create in the near future a flagship model that can with Apple’s iPhone and Samsung’s Galaxy S III to compete. We will bring in addition to the existing Xperia Tablet other Android tablets on the market, but not many. It has become very difficult to earn money with tablets.

  Sony a fost si va ramane una dintre companiile importante de pe glob, insa in lipsa unui ecosistem terminalele sale au sanse mici de reusita in actuala economie. As vrea ca Sony sa faca smartphone-uri care sa fie cel putin la fel de interesante precum iPhone 5, Samsung Galaxy S III, HTC One X+ sau Google Nexus 4, insa compania are foarte multe de facut pentru a ajunge din urma concurenta.

8 COMENTARII

  1. nu are cum sa ii mai ajunga din urma, atata timp cat apple si samsung au brevetat absolut tot in privinta telefoanelor si tabletelor. Ar trebui sa vina cu un ozn pe care nu l-a inventat si brevetat apple.

  2. Sony s-a dorit premium din-totdeauna si preturile sunt pe masura. Ei nici cu varianta de telefoane clasice nu au reusit nimic si de aia s-au si unit cu Erisson, alta companie ancorata in trecut. Acum chiar si separati de Ericsson tot nu-s capabili sa vina cu ceva cu adevarat bun.

  3. In momentul in care faci 50 de lucruri nu ai cum sa le faci pe toate bine. Valabil si ca individ si ca firma ( campanie , brand). Apple se axeaza pe 2 produse in mare restul sunt derivate deci focusul este maxim. E de inteles deci de ce bate samsungul rau.