Asphalt 7: Heat este disponibil gratuit in App Store

  Asphalt 7: Heat este cel mai important joc de tip racing dezvoltat de catre Gameloft in App Store-ul celor de la Apple, iar astazi el este disponibil gratuit. In urmatoarele ore puteti descarca gratuit jocul pe iDevice-urile voastre si ar fi bine sa va grabiti daca doriti sa il luati fara a plati. Jocul costa doar 0.89€ in mod normal, deci nu economisiti mare lucru, insa chiar daca il il descarcati gratuit, el oricum merita achizitionat.

Pretul initial:
Nume:
Asphalt 7: Heat

Gratuit

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Free today with App of the Day
Download the app “”App of the Day”” and discover every day a paid app that becomes free for 24 hours!

HYUNDAI ASPHALT 7 CONTEST
Win a trip to Korea and the Detroit Auto Show!

Put your racing skills to th…


Dimensiunea aplicatiei este: 1184.4 Mb


38 COMENTARII

  1. Mie nu vrea sa mi se descarce. Îmi arată ca dimensiunea jocului e 1.16 GB, iar memoria liberă e 2,5 GB dar îmi apare ,,can not download”.

  2. mie imi da crash la loading screen cand deschid jocu pe ipad 3 si pe ios 5.1.1 si pe ios 6 …defapt nu imi merge nici un joc de la gameloft de cand au facut update-uri pt iphone 5 si ios 6 a mai patit cineva asa?

  3. @David nu prea au de ce sa moara aia cu android de ciuda,asa pentru cultura ta generala afla ca cei cu samsung au acest joc inca de cand a aparut gratis in samsung apps,asa ca ciuda cred ca e a ta….

  4. @smile , daca tu zici ca plasticu ala de doi bani de samsung il are gratis dece nu te treci si tu pe plastice care nu au deloc claritate si nici nu se manivreaza asa usor si fin ca pe un iphone…

  5. Sincer am trecut,dar am facut-o din cauza celora ca tine,am si iphone si ipad,iphoneul 4 sta aruncat intr-un sertar de prin iarna,iar de tableta sunt multumit.Tot de la mine afla ca ”plasticul” ala de 2 bani si ”nemanevrabil” cum spui tu este mult mai manevrabil decat te duce pe tine mintea….

  6. Si nu mai spun de baterie ca e praf si se umfla la aproape un an de zile, virusi cu duiumuu pt ca daia si le pune gratis in andoid si apai daca tu imi spui mie ca androidu e mai puternic in orce privinta fata de iphone inseamna ca nu ai stiut sa folosesti un iphone la capacitatea lui, eu am i4 de 2 any si nam nici cea mai mica problema cu el asta pt ca io nu fac update imediat ce apare un ios nou , momentan am ramas la 5.1.1 cu cydia instalat.

  7. Am si eu o intrebare, care e partial off-topic :D. Si acum, ca de fiecare data cand instalez un joc sau aplicatie, trebuie sa am spatiu disponibil de 2 ori mai mult decat ocupa jocul/aplicatia in sine. La aplicatii/jocuri mici, nu e problema, dar daca am 3-4 jocuri de peste 1 Gb, devine extrem de enervant, si deja tre’ sa o dau in matematica sa pot instala ceea ce vreau. Sunt curios care ar fi motivul pentru care necesita atat de mult spatiu, daca imi poate spune cineva ?! Multumesc anticipat.

  8. Mai Highlandere Dany 87,asa ca si pentru cultura mea generala,ce device cu android ai avut tu de te muscau virusi de mana,ti se umfla bateria mai ceva ca vezica urinara,ecranul mergea mai prost ca un melc,mor de curiozitate sa aflu si eu acel device.

  9. Pai motivu e simplu , tu cand descarci un joc iti cere spatiu cat are jocu si ca sa il instaleze dupa ce la descarcat ii mai trebue inca pe atat pt al instala si a sterge pachetu de instalare, e ca si cum ai descarca un prog pe pc prima oara iti descarca pachetu de inst si dupa aceea il inst tu manual dupa care stergi pachetu de inst daca vrei asta e optional, in schimb pe tel ti se sterge automat pachetu dupa instalare.

  10. Bravo dany,ai avut o pocnitoare ieftina de 100$ care costa 10% cat un iphone,cu specificatii foarte modeste iar de aici ai tras tu concluzia ca androidul si toti ceilalti producatori care folosesc acest sistem de operare sunt jalnici,nu se compara cu iphoneul,este?Pai normal stimabile ca nu se compara…….Atat te duce mintea sa compari o masina sport de 100 mii euro cu un ogan de 5000,dupa care tragi concluzia ca aia de 5000 e praf,bravo,acum dute si culca-te….

  11. Bai smile galaxy ace am avut eu dar am probat si tampeniile alea de galaxy s ll care intreadevar sunt un pic mai reusite dar tot nu se compara cu apple, aste e parerea mea, acum nu zic io ca apple e d-zeul telefoanelor dar fata de altele….

  12. @seby iti trebue dublu de spatiu pentru ca prima oara isi descarca pachetu de instalare si dupa aceea il instaleaza si sterge automat pachetu de instalare si dupa ce la sters iti elibereaza giga ala si ceva. Acu ai priceput?

  13. l-am download-at si eu in ideea ca imi iau iphone de craciun :))) acu parca imi pare rau ca am dat ipodul desi nu cred ca ar fi mers asta bine…asphalt 6 mergea ceva greu 😛

    merci de informatie 😉

  14. Bravo fratilor , certativa.
    Luati-va eventual la bataie . Pentru niste conceptesi idei ieftine.
    Eventual va inrolati si taberele cu pricina si va luati putin si la bataie.
    Parca v-ar face pe voi in viata un telefon sinu ati avea un ideal mai inalt in viata…
    Nu cred ca asta e idealul lui Zaone sa produca discordie intre romani …

  15. nu stiu ce va inflamatii la toti tampitii care fac flame pe aici. androidul are partile lui bune la fel cum are si ios. unii ori sunt tampiti cu adevarat ori vor doar sa creeze scandal.