Prima Pagina Apple iMac 2012 va fi lansat anul acesta, conform informatiilor oferite de Apple

iMac 2012 va fi lansat anul acesta, conform informatiilor oferite de Apple

  Saptamana trecuta v-am spus ca iMac-urile noi ale companiei Apple nu ar urma sa ajunga in mainile cumparatorilor pana la sfarsitul acestui an, iar acele informatii ar fi in final complet false. Cei de la 9to5mac sustin ca Apple ar fi inceput sa livreze primele iMac-uri cu ecran de 21.5 inch catre magazinele sale si ale partenerilor, iar la sfarsitul lunii lansarea oficiala ar urma sa aiba loc. Impreuna cu modelele de 21.5 inch, oricine ar urma sa poata precomanda versiunea cu ecran de 27 inch care ar urma sa fie livrata luna viitoare.

  La lansare Apple ar putea avea stocuri destul de “subtiri” cel putin in SUA, asa ca daca sunteti interesati sa cumparati unul din strainatate, ar fi bine sa o faceti chiar in ziua lansarii. In Romania deocamdata nu se stie cand ar urma sa ajunga aceste modele ale iMac, insa resellerii de produse Apple afirmau ca in 2013 ar urma sa intre primele unitati in stocul lor, deci nu le vom avea inainte sarbatorilor.

 • smile

  Pai ar fi si culmea sa nu apara in 2012,nu?Altfel de ce i-ar mai spune imac 2012,ca sa apara in 2013?

 • Denumirea oficiala nu e iMac 2012, e doar iMac. I-am pus eu 2012 dupa denumire ca sa stiti despre ce model este vorba.

 • Niceman

  Parca sau mai lansat anu asta in primavara niste modele de imac

 • Anonymous

  sa se lanseze cand or vrea ei intrebarea este cam asa:cat va costa aici in romania modelul de 21 inch sau modelul de 27 inch? vor ramane la aceleasi preturi ca si modelele scoase anul trecut in 2001 sau vin cu preturi deja mai mari sau si mai mari pentru romania.poate primim un raspuns cu eventualele preturi la noile imac-uri.

 • Bogdan

  Scrie clar pe site-ul Apple.com, când vrei să cumperi unul :”Available in November”
  Nu înțeleg ce e nou..