Prima Pagina Android Unii spun ca Android 4.2 ar fi cea mai slaba versiune a...

Unii spun ca Android 4.2 ar fi cea mai slaba versiune a Android 4

  Anul acesta Apple a avut foarte multe probleme cu noul sau iOS 6, multa lume a acuzat compania ca nu este capabila sa dezvolte o versiune a iOS care sa fie buna pentru produsele sale, insa iata ca nu doar Apple are probleme cu software-ul. Google trece printr-o perioada la fel de prosta cu Android 4.2, unii spunand chiar ca aceasta este cea mai proasta versiune a Android OS 4 lansata de catre Google. Probabil stiti deja ca in calendarul Android 4.2 nu exista luna decembrie, insa sistemul de operare are probleme si cu functia auto-brightness, cu Bluetooth-ul, cu autonomia bateriei, cu resetari aleatorii, etc.

  Niciun sistem de operare nu este perfect, niciun producator nu poate produce software perfect si Apple nu este singura companie care are probleme in a livra catre utilizatori un software perfect. Este adevarat ca Apple are produse mai scumpe decat restul si ar trebui sa fie mult mai atenta decat competitorii sai, insa stim cu totii ca niciodata nu vom avea produse perfecte de la companie.

 • AlexMihail

  Graba de a lansa un produs pe piata fara a fi matur dpdv soft/tehnic,de a tine pasul cu lansarile concurentei aici ne duc pe noi clientii.

 • real

  este de stiut ca lansarile facute pe banda rulanta duce la probleme
  toate os-urile au cate o problema

 • mmuntean

  da e adevarat ca Apple are probleme cu ios 6 si anumite functii care nu sunt cum trebuie, dar de data asta Google a dat-o de gard urat de tot :))

 • CalinC

  cu auto-brightness,Bluetooth-ul si resatari inca nu am avut probleme pe Nexus 7 de baterie pot spune ca tine binisor in sensul ca am 17h si 35 min in conditiile in care a stat non stop pe wi-fi,vazut 2 filme hd si jucat nfs jumatate de ora si site-uri sociale,jumatate de ora cu igo,si mai are 15% baterie…cu bateria nu ma pronunt pt ca nu stiu cum era pe 4.1,acuma avand 4.2 pe nexus 7 de 32gb,ce pierde in schimb e pe partea de apps-uri dar pt asta am iphone 4…iar combinatia celor doua imi ofera absolut tot necesarul..;)))

 • CalinC

  scuze de dublu post,calendarul functioneaza perfect,nu am bug-ul de mai sus…poate a fost rezolvat intre timp…tableta o am de 4 zile

 • totomess2001

  1. iOS 6 o mica dezamagire, sa nu ai auto birghtness dupa luni de zile si update? in rest praf in ochi
  2. iOS 5 cea mai mare dezamagire, functii de baza ca OTA updates sau iCloud backup sunt niste umbre a ceea ce ar trebuis a fie, le folosesc doar ca ultima resursa, cum sa mostenesti bug urile vechi versiuni daca faci OTA update sau back-up, toata lumea recomada fresh restore? o tinem din restore-uri in resore-uri.
  3. iOS -ul de abia incepe sa dea de greu, gama de produse pe care se instaleaza a crescut simtitor si direct proportional cu scaderea calitatii oferite de sistemul de operare, sunt lucruri care nu se mai rezolva de la o versiune la alta ba chiar se strica cele functionale, iOS se indreapta spre Android la minusuri

 • marcel

  nu ca la i5 auto brightnesu functioneaza perfect , wifi la fel , si nu isi da nici un reset aleatoriu ,etc ……… inainte sa criticati mai bine va uitati in ograda proprie

 • totomess2001

  O da, ca sa nu mai spun ca la 4s nu vad retele wifi pe care le vad cu 4, stau ca tampitul cu amandoua tel in mana si nu imi vine sa cred ca cu minunatul 4s nu ma pot conecta la o retea pe care 4 o vede lejer.

 • Ciobi

  Daca apple nu poate sa faca un sistem de operare calumea sa moara si capra vecinului nu-i asa?