Prima Pagina Apple Apple inca nu este prezenta in toate pietele de desfacere de pe...

Apple inca nu este prezenta in toate pietele de desfacere de pe glob

  In momentul de fata cateva sute de operatori de telefonie mobila din intreaga lume comercializeaza terminale iPhone, insa Apple nu exploateaza la potential maxim pietele de desfacere de pe glob. In Europa si continentele americane Apple nu are prea mult loc neacoperit, insa in restul continentelor exista destul spatiu de extindere, compania putandu-si dubla prezenta in intreaga lume daca ar gasi parteneri care sa vanda iPhone-ul in respectivele zone, dar la preturi subventionate.

  Sute de milioane de iPhone-uri au fost vandute pana acum de catre Apple, daca majoritatea operatorilor de pe glob ar vinde iPhone-ul, atunci cifrele de vanzari ar creste considerabil, iar pentru Apple accesul in toate segmentele pietei va fi unul dintre principalele obiective pe termen lung.

  • Alex

    Salut Zaone vreau sa te intreb daca dau update in itunes de la ios 5.1.1 la ios 6.0.1 pot pierde jocuriile pe care le-am luat cu installous(am auzit ca nu se pierde decat cydia si jailbreak-ul)
    Multumesc si te-as ruga sa-mi raspunzi 🙂 Stima.

  • Da, se pierd toate alea instalate prin jailbreak.

  • Claudiu daniel

    Ar castiga mai mult dar probabil “subventionarea” nu ii intereseaza probabil pe toti operatorii ! Sau conditiile celor de la Apple sunt prea exigente pt ei…