Cosmote modifica preturile de vanzare pentru iPhone 5

  In cazul in care ati verificat in mod constant preturile terminalelor iPhone 5 la Cosmote Romania, atunci ati observat ca operatorul a facut o modificare in ceea ce priveste pretul pentru care puteti achizitiona dispozitivul acum. Mai exact, Cosmote a inlocuit vechea oferta pentru iPhone 5 cu una noua, care are 2 abonamente noi si preturi de achizitie usor modificate, insa reducerea pretului de cumparare vine in urma cresterii pretului abonamentului lunar.

  In imaginea de mai jos aveti vechea oferta Cosmote pentru iPhone 5 si puteti face o comparatie intre ce oferea operatorul acum cateva saptamani si ceea ce ofera acum.

Thanks to Ionut.

39 COMENTARII

  1. @ NicKel , daca telefonul este luat la liber este liber la oricare din operatori( adica neverlocked) ideea era ca la Cosmote iti faceai abonament si primeai iPhone-ul neverlocked!

  2. Pai aici e avantajul la cosmote. Ca il iei neverlocked(din cate stiu eu la orange e destul de scumpa decodarea – peste 400 lei) si mai ieftin(la abonament de 31 de euro iti iasa cu vreo 200 de lei mai putin decat la orange).
    Din pacate reteaua verzilor e cam praf pe partea de internet pe mobil. Si nici pe partea de voce nu mai stau chiar asa de bine.

  3. Oricum Cosmote are cea mai avantajoasa oferta de pe piata, ganditi-va numai la faptul ca luati iPhone-ul neverlocked direct, si asta e un superavantaj. Ca sa nu mai vorbim ce ne faceau astia 2, Orng si Vdfn daca nu aparea cosmoteu sa le-o dea in barba cu ofertele lor…si acum era telefonia mobila un mare lux !!’

  4. @A.Craciun: la Vodafone si Orange il dau blocat in reteaua lor, decodarea te costa aprox 100€ in plus (ex. la Orange) fata de pretul de pe site fara contract.

  5. Orange decodeaza telefonul gratuit, daca il cumperi de la ei fara contract. Daca il cumperi cu contract si vrei sa il decodezi pe perioada contractului costa 100€, iar daca contractul a expirat costa numai 115 lei(valabil pentru orice telefon)

  6. Are cineva idee cand vor aparea i5 neverlocked in America ? M-ar interesa in special daca e vreo sansa se se intample asta pana la inceputul lui februarie 2013. Scuze pt off-topic, multumesc anticipat.

  7. Zaoane nu stiu ce calcule ai facut tu de spui ca abonamentul lunar creste.El in realitate scade nu creste si primesti mai mult net iar pretul de achizitie este acelasi!

  8. @Cosmin: Cel mai mic abonament era 29 euro inainte, acum e 31 euro. Fata de Smart XL-ul dinainte, da asta nou e mai ieftin, dar oferta de baza pentru iPhone 5 porneste acum de la un abonament mai scump.

  9. La Vodafone cand am cerut lamuriri ce si cum cu deblocarea,mi-au respins asa:
    Informatiile referitoare la situatia semnalata se regasesc in randurile de mai jos. Pentru deblocarea telefonului dumneavoastra este necesar sa va prezentati la un magazin Vodafone cu telefonul, certificatul de garantie in original si dovada cumpararii aparatului, factura sau bonul fiscal.

    In cazul in care telefonul a fost achizitionat la activarea unui contract Vodafone pentru deblocare se percepe o taxa de 50 EURO (TVA inclus). Taxa este necesara doar daca doriti deblocarea telefonului in timpul perioadei contractuale agreate si se achita tot la magazin. Aveti posibilitatea ca dupa indeplinirea perioadei contractuale sa solicitati deblocarea pentru o taxa in valoare de 10 Euro (TVA inclus).

    Daca telefonul a fost achizitionat independent de serviciile de comunicatii Vodafone, decodarea este gratuita. Aceasta se poate solicita in momentul achizitionarii sau oricand dupa.

    Este important sa stiti ca pot fi deblocate numai telefoanele achizitionate din reteaua Vodafone Romania.

  10. eu am luat de la vodaphone iphone 5 64g la abo 19€ pe 2 ani si tel 3374ron
    total factura la sfarsit de contract tel+abo este de 1194 €

    oare exista vreo oferta mai buna decat asta ?

  11. @Iulian, cum sta iPhone-ul tau de 64 cu semnalul wifi? Ce model este (MD662..)? Al meu tot de 64 are mari probleme cu wifi-ul fata de 4s ul detinut inainte…

  12. 19.@Liviu , pai mare poarcarie tata..
    Adica dai o caruta de bani si merge wireless-ul mai prost ca la 4s?
    Poi asta e inacceptabil tata , nu faci scandal deloc?
    Dai bani in plus si calitatea scade?
    Jenant…

  13. @Iulian poti sa verifici modelul( MD 662)…te rog?? Si al meu din apropierea routerului este mult mai rapid decat 4s ul, problema apare cand cele 2 telefoane nu sunt in aceeasi camera cu routerul…

  14. @Liviu bis – maine e judgement day… sunt curios daca cel care il voi primi maine va avea aceleasi performante!!!
    @Iulian – merci de info, al meu e acelasi model … Facut pt Rusia si Rep Moldova…

  15. Salut Zaone. Aseară mi-am luat si io aifonu si nu incarca. Faza si mai tare e ca mi s-a închis laptopu cât era telefonul conectat , s-a stins si nu mai pornea … L-am conectat la toate prizele si nimic, o ia doar când vrea el , si asta rar…ai idee ce ar putea sa fie ? Multumiri anticipate pt răspuns .

  16. Ce aifon ai si ce cablu ai folosit? Mie cablurile chinezesti mi-au mai inchis laptop-ul. Asta e un semn foarte bun care ar trebui sa-ti dea de inteles ca ar trebui sa arunci cablul.

  17. E vorba de iPhone 5 , l-am luat aseară din cosmote , de prima data de când l-am conectat la laptop nu a mers …dupa a luat-o mai greu dar in continuare nu incarca …

  18. Liviu: da, daca sunt noi, sunt si in garantie. Faci retur…. Sincer eu l-as achizitiona la prelungire de ab, dar si asa e scump, pe 2 ani. Nu neaparat pretul i5-lui, pe cat valoarea ab…( cca. 200 lei/luna).

  19. Ionut, l-am luat din Pantelimon. Sincer nu cred ca mai gasesti sapt asta, de sapt viitoare aproape sigur… du-te acolo sa te puna pe lista de asteptare ca la telefon nu ii prinzi, si cu siguranta cum le ajunge telefonu te suna, sunt niste baieti f.seriosi acolo. multa bafta !

  20. salut , am o problema cu iphoneu meu 4s e luat de la cosmote inseamna ca neverlock i am facut updagrade si acum nu mi mai merge nici o cartela pe el , poate sa ma ajute cnva cum sa l fac? multumesc